Sarıgül: Baykal'a başkaldırdık, başımıza gelmeyen kalmadı

TDP Genel Başkanı Sarıgül, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a başkaldırdıklarını belirterek, "Başımıza gelmeyen kalmadı. Demokrasi ve barış için yollara çıktık. 40 oy gibi çok az bir oyla kaybettik" dedi.

Sarıgül: Baykal'a başkaldırdık, başımıza gelmeyen kalmadı
Sarıgül: Baykal'a başkaldırdık, başımıza gelmeyen kalmadı
GİRİŞ 08.01.2022 15:31 GÜNCELLEME 08.01.2022 15:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Partimizin tercihi bir avuç zenginden yana değil; işsiz, emekli, esnaf, çiftçi, memur ve engellilerimizden yana olacak" dedi.

"BAYKAL'A BAŞ KALDIRDIK, BAŞIMIZA GELMEYEN KALMADI"

O dönemde büyük çalışmalar yaptıklarını belirten Sarıgül, "Sayın Baykal'a karşı başkaldırdık. Başımıza gelmeyen kalmadı. Demokrasi ve barış için yollara çıktık. 40 oy gibi çok az bir oyla kaybettik. Baş kaldırdık başımıza gelmeyen kalmadı. Türkiye Değişim Hareketini tam partileştirecektik. O dönem ana muhalefet partisinde Kemal Kılıçdaroğlu geldi bir değişim oldu. O değişimin önünü açmak istedik. O değişime 10 yıl büyük bir fırsat verdik ve iktidar olmasını bekledik ama baktık ki Türkiye'de yeni bir revizyona ve heyecana ihtiyaç var. Biz kimseye kırıldığımız, darıldığımız ve küstüğümüz için partiyi kurmadık" şeklinde konuştu.

KAZAKİSTAN'A ÇAĞRI: ABD VE İSRAİL'İN OYUNUNA GELMEYİN

Kazakistan'da son günlerde yaşanan olaylar gündemdeki yerini koruyor. 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Dost ve kardeş ülke Kazakistan'a şunları söylemek isteriz: ABD'nin, İngiltere'nin ve İsrail'in, Türki Cumhuriyetlere oynamaya çalıştığı oyunlara gelmeyelim. Devletimize, bayrağımıza, toprağımıza olan bağlılığımızı omuz omuza sağlayalım" dedi.

Maltepe Sahili'ndeki "Sinop Tanıtım Günlerine" katılan Sarıgül, burada yaptığı açıklamada, Kazakistan'daki gelişmelere değinerek, olayların kendilerini üzdüğünü, kardeş ve dost Kazakistan'da bir an önce huzurun ve barışın eski durumuna geçmesini arzu etiklerini dile getirdi.

Kazak yetkili: Kolluk kuvvetlerinde hainler varKazak yetkili: Kolluk kuvvetlerinde hainler var

Rusya'dan ABD'ye Kazakistan yanıtı: ABD evinize girdiğinde tecavüze uğramamak zordurRusya'dan ABD'ye Kazakistan yanıtı: ABD evinize girdiğinde tecavüze uğramamak zordur

Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev halka seslendiKazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev halka seslendi

"KAZAKİSTAN'DAKİ OLAYLARIN ANA NEDENİ AMERİKA, İNGİLTERE VE İSRAİL"

Sarıgül, şöyle devam etti:

"Türki Cumhuriyetlerde özellikle Kazakistan'da çıkan bu olayların ana nedeni Amerika'dır, İngiltere'dir, İsrail'dir. Amerika, İngiltere ve İsrail, Türki Cumhuriyetlerin üzerinden elini çekerse biz barış, hoşgörü içerisinde yaşamaya devam ederiz. Türki Cumhuriyetler her zaman el ele, kol kola inşallah omuz omuza olacaktır. Ancak bir kez daha dost ve kardeş ülke Kazakistan'a şunları söylemek isteriz. ABD'nin, İngiltere'nin ve İsrail'in, Türki Cumhuriyetlere oynamaya çalıştığı oyunlara gelmeyelim. Devletimize, bayrağımıza, toprağımıza olan bağlılığımızı omuz omuza sağlayalım."

Mustafa Sarıgül, Sinop Tanıtım Günleri etkinliğindeki stantları gezerek katılımcılarla selamlaştı ve fotoğraf çektirdi.

KAYNAK: AA, İHA
YORUMLAR 3
  • Abdülbaki Yeşil 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen tesbitler çok doğru şeytan ülkeler terörist devletler bunlar. FETÖ boşuna bütün Türk cumhuriyetlere çöreklenmefi proje FETÖ nün çöküşü ile sekteye uğradı bütün dertleri bu.
    Cevapla
  • Muslim Brothers 2 yıl önce Şikayet Et
    şişli inadın olsama CHP çatısı altında Eyüp belediyesini çok rahat kazanabilirdin. kendi kendini bitirdin. yeni parti ile harcadığın paralarda israftan başka bir şey değil.
    Cevapla
  • hayri şimşek 2 yıl önce Şikayet Et
    tam seçime girilecek partini fesh ettin nasıl güvenelim sizlere yine onlara destek vermiyeceğim de demiyorsun sizlerden topunuzdan bu ülkeye yarar gelmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt