Şadi Yazıcı'dan Cumhuriyet'e cevap: Doğrusu budur

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “AKP’li Tuzla Belediyesi milyon TL'lik vergi borcu için okul alanları sattı” başlıklı haberlere, Twitter üzerinden ' doğrusu budur' diyerek tepki gösterdi.

Şadi Yazıcı'dan Cumhuriyet'e cevap: Doğrusu budur
Şadi Yazıcı'dan Cumhuriyet'e cevap: Doğrusu budur
GİRİŞ 12.09.2022 00:31 GÜNCELLEME 12.09.2022 00:35
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yazıcı, kararın Tuzla Belediyesi meclisinde oy birliği ile alındığını ifade ederek, “Belediyemiz bazı arazilerini hazineye devretti. Hem olması gereken oldu hem borcumuzu ödedik. Çünkü bu araziler ya hazinenindir ya da ilgili kuruma tahsis edilir. Kararı oy birliğiyle alan; AK Parti, MHP, CHP, İyi Partili meclis üyelerimize teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Hazineye devri gerçekleştirilen arazilerin hali hazırda üzerinde okul bulunan arazilerin olduğu belirtildi.

Tuzla Belediyesi’nin bu arazileri başka bir amaçla kullanmasının ya da satmasının mümkün olamadığı açıklanırken, okul arazilerinin mülkiyetinin çoğunlukla maliyede bulunduğu, belediyede olursa kullanım için Milli Eğitim'e tahsis edildiği ifade edildi.

Mevcut okullar, hazine mülkiyetine geçen arazilerde hizmet vermeye devam edecek.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Kadir Baba 1 yıl önce Şikayet Et
    6183 Sayılı A.T.U.H.K. Geçici 8. maddesine göre yapılan kanuna uygun bir işlemdir. Cumhuriyet Gazetesinin kanundan haberi yok herhalde...
    Cevapla
  • Kalafatçı 1 yıl önce Şikayet Et
    Akp belediyesi doğru olanı yaptı.Devletin malını devlete vetdi.Kendi belediyeleri ya konser yapar ya heykel!
    Cevapla
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet gazetesini okuyan zihniyet zaten bozuk zihniyet. Sayın belediye başkanı boş yere emek harcamış. ALLAH cumhuriyet gazetesi ile aynı zihniyette olanlara fırsat vermesin. Onların başları hep eğik kalsın
    Cevapla
  • İbrahım 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurıyet gazetesı haın ve vatan mıllet düşmanı dınsız ımansız bır gazetedır..pkk yandaşıdırlar..Fetö hayranıdırlar..memleket yararına hiç güzel düşüğnmezler..Amerıkan aşığıdırlar..Mandacılığı savunurlar..nursuzdurlar..dınsızlıği savunurlar..
    Cevapla
  • Ercan 34 1 yıl önce Şikayet Et
    Heykel yapın heykel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı