HÜDA PAR'dan ittifak açıklaması

HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin şu an için herhangi bir ittifakta olmadığını belirterek, "teklif gelirse biz de bir ittifak içerisinde yer alabiliriz." dedi.

GİRİŞ 26.12.2022 17:06 GÜNCELLEME 26.12.2022 21:14
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adana Öğretmenevi Uygulama Oteli'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yapıcıoğlu, asgari ücrete yapılan zamlarla ilgili konuşarak, "Asgari ücrete yapılan zam, maliyetleri yüzde 10 civarında artmışsa, hiç kimse asgari ücrete yüzde 55 civarında bir zam yapıldı diye kendi ürünlerine de yüzde 55 zam yapmaya kalkmamalı. Yapanlarla bu konuda ciddi bir mücadele edilmeli. Onlara göz açtırılmamalı" dedi.

'AN İTİBARIYLA VERİLMİŞ BİR SÖZÜMÜZ YOK'

HÜDA PAR'ın mevcut ittifakların içinde yer alıp almayacağı konularını da değerlendiren Yapıcıoğlu, "Şartlar el verirse, böyle bir teklif gelirse biz de bir ittifak içerisinde yer alabiliriz. Üçüncü bir ittifakı kendimiz oluşturmak gibi bir arayışımız yok. An itibarıyla biz şu anda HÜDA PAR olarak herhangi bir ittifakla anlaşmaya varmış değiliz. Teklifler var, farklı farklı partilerden, farklı cenahlardan teklifler var. Bu teklifler bir anlaşmaya evrilirse onu da bütün kamuoyuna duyururuz. Gizli kapaklı iş yapmayız. Ama an itibarıyla varılmış bir anlaşmamız, verilmiş bir sözümüz yok" diye konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • Necmettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bölge particiliginden icraat beklemek pek mümkün görünmüyor yahu! Madem parti faaliyetleri yürütülüyor, ozaman her kesimi kucaklayacak bir anlayışa sahip olmak lâzım.
    Cevapla
  • Son. 1 1 yıl önce Şikayet Et
    Ha İran ha İsrail ha İngiliz hepside elhlı sünnet düşmanı
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyi hadi hayırlı olsun
    Cevapla
  • Yaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hüda par doğu güney doğuda 3.parti müslümanları temsil ediyor
    Cevapla
  • Yaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hüda par doğu güney doğuda 3.parti müslümanları temsil ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor