Bakan Soylu: Amerika'nın çocukları, çaresiz zübükler!

Bakan Soylu, "İnsansız hava araçları (İHA) Türkiye'nin terörle mücadele tarihini değiştirdi. Hele Bayraktar İHA, dünyanın önünde selam durduğu oyun değiştirici bir mucizedir. Saldıranlar, ya ajandır, ya haindir, ya embesildir" dedi.

GİRİŞ 15.01.2023 12:41 GÜNCELLEME 15.01.2023 17:05
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İnsansız hava araçları Türkiye'nin terörle mücadele tarihini değiştirdi. Hele Bayraktar İHA, dünyanın önünde selam durduğu oyun değiştirici bir mucizedir. Saldıranlar, ya ajandır, ya haindir, ya embesildir... Ordumuza kimyasal silah iftirası atan bir kişiye 'Geçmiş olsun' diyebilen, bu sıfatların hepsini üzerinde taşır. Amerika'nın çocukları, çaresiz zübükler" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 48
  • patriot 1 yıl önce Şikayet Et
    hay agzina gurban
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Soyun Soylansın çoğalsın oğul seni verene gurban olurum Rabbim Başta Reis Olmak Üzere Seni ve Vatanın 24.Ayar Altın Evlatlarını korusun kollasın Sayısını Artırsın
    Cevapla
  • Çatapat Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor vallahi
    Cevapla
  • vtd3434 1 yıl önce Şikayet Et
    zübük bile bunların eline su dökemez vesselam
    Cevapla
  • Ev Sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurtuluş savaşı yaşanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistinli kız dünyaya Türkçe seslendi: Hiçbir yere gitmedik, vatanımızı satmayacağız
7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak! Yeni otomobillerde satış için bu şartlar aranacak