AK Partili Subaşı: Karamollaoğlu'nu vicdanıyla baş başa bırakıyorum

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, "Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu, varsa vicdanıyla baş başa bırakıyor, kınıyorum" dedi.

AK Partili Subaşı: Karamollaoğlu'nu vicdanıyla baş başa bırakıyorum
AK Partili Subaşı: Karamollaoğlu'nu vicdanıyla baş başa bırakıyorum
GİRİŞ 08.03.2023 16:28 GÜNCELLEME 08.03.2023 16:28

Subaşı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "milletsiz ittifak"ın, uzun süre amaçsız, ilkesiz şekilde toplanıp dağıldığını, cumhurbaşkanı adaylığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ismi üzerinde anlaştığını söyledi.

Masa ortaklığının derdinin, millet olduğunu düşünmediğini belirten Subaşı, "Bunların tek amacı, savaşı; koltuk savaşıymış, bunu yaşanan süreçte tüm kamuoyu gördü. Yaptıkları kavga, savaş meğerse koltuk kapma meydan savaşıymış. Buna benzer bir kavgayı 1980'li yıllarda Güneş Motel örneğinde gördük. Dün a olanı, bugün b olarak tekrar yaşadık. Sanki babalarından kalmış miras gibi bakanlık koltuklarını habire dağıtıyorlar." ifadelerini kullandı.

Subaşı, Milli Görüş çizgisinin önderi merhum Necmettin Erbakan'ın, hayalleriyle dalga geçen bir zihniyetin temsilcisinin adaylığının, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde açıklanmasının, Milli Görüş çizgisine hizmet edenleri yaraladığı gibi kendisini de derinden üzdüğünü vurgulayan Subaşı, "Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na zerre kadar hakkım geçtiyse bu hakkımı helal etmiyor ve ahirete bırakıyorum. Karamollaoğlu'nu varsa vicdanıyla baş başa bırakıyor, kendisini kınıyorum." diye konuştu.

Milli Görüş'ün 10 ismi Haber7'ye konuştu: 'Tarih bunu affetmeyecektir!'Milli Görüş'ün 10 ismi Haber7'ye konuştu: "Tarih bunu affetmeyecektir!"

Akşener'in geri döndüğü altılı masa adayını ilan ettiAkşener'in geri döndüğü altılı masa adayını ilan etti

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek