Adaylık başvurusu yapan İnce, Kılıçdaroğlu'na meydan okudu: Pes etmeyeceğim

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunu yaptı. "Kimse pes edeceğimi zannetmesin" diyen İnce, "Bu seçimi alacağız" dedi.

GİRİŞ 20.03.2023 14:05 GÜNCELLEME 20.03.2023 16:40
Bu Habere 263 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK), Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvuru yaptı. "Ben çetin cevizim. Kimse pes edeceğimi zannetmesin" diyen İnce, "Yüzde 30'dan fazla oy alacağız, seçim ikinci tura kalacak. İkinci turda da yüzde 60'ın üzerinde oyla Cumhurbaşkanı seçileceğim" dedi.

Türkiye'de bir "trol ordusu"nun bulunduğunu, bunların kendisine sataştıklarını, iftira attıklarını, küçük düşürmeye çalıştıklarını savundu. Seçimi kazanacaklarını söyleyen İnce, "Bugün oy oranımız 19-20'lerde" dedi.

Kampanya sürecinde bazı adayların oyunu artıracağını, bazılarının da düşüreceğini belirten İnce, "Biz bu kampanyayı 30'un üzerinde bir oyla tamamlayacağız. Seçim ikinci tura kalacak, ikinci turda da yüzde 60'ın üzerinde bir oyla cumhurbaşkanı seçileceğim. Bunu da herkes görecek." diye konuştu.

İnce, seçim kampanyası boyunca projelerini anlatacağını ifade ederek daha önce depremi "ülkenin beka problemi" olarak anlattığını ancak dinlenmediğini söyledi.

"Acilen su sorununu çözmemiz lazım, memleketin önünde ciddi bir su problemi var" diyen İnce, gıda enflasyonunun yok edilmesi, tarımsal üretimin arttırılması, tarıma dayalı sanayiyi nasıl geliştireceklerine dair projeleri anlatacağını kaydetti.

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığına itiraz edeceğini belirtti.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 263
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem seninde dedigin gibi Reis sizi Yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş. Cikmışsın yenmiş çıkmışsın yenmiş. Bu defa hüdaparla sizi yenecek.
    Cevapla
  • Lütfü 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ince, CHP 'nin bir mezhep partisi ve Atatürke katil Kemal diyenlerin elinde olduğunu ve milli, Atatürkçü CHP lilerin sizi destekleyecekleri kesin.. Ancak, seçim 2.tura kalırda sende Kılıçtaroğlunu desteklersen yazıklar olsun sana.
    Cevapla
  • Çiko 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın yüzde 1,5 veya 2 oy oranı var yüzde 19 lardan bahsediyo.hayal dünyası bu olsa gerek.birde seçimi yüzde 60 ile kazanacak.guler misin ağlar misin
    Cevapla
  • Konyalı çiftçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ferdi tayfurun bir şarkısı geldi aklıma. Yapma muharrem etme muharrem kendine kıyma muharrem dünyanın hali bu üzülme muharrem.
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu secimi yine Cumhurbaskanimiz acik ara kazanir boyle dokuk muhalefet oldugu muddedce ulke yonetime cahillere kalamaz. Ptlrogram yok, tuzuk yok, yapilacak islerin taslagi yok, partilerin icraatbeyannamesi yok cikiyorlar ellerinde iki kagit parcasi onuda okuyamiyorlar. Secim bitsin bunlar iki gun gecmeden yine erken secim derler bahaneleri bitmez bunlarin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi