Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz, İYİ Parti'nin teklifini reddetti

Mesut Yılmaz'ın oğlu Emir Hasan Yılmaz, Akşener tarafından şahsına yapılmış olan Rize milletvekili adaylığı teklifini yoğunluğu nedeniyle kabul edemeyeceğini ve önümüzdeki dönem içerisinde de siyasette yer almayı düşünmediğini açıkladı.

Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz, İYİ Parti'nin teklifini reddetti
Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz, İYİ Parti'nin teklifini reddetti
GİRİŞ 03.04.2023 12:29 GÜNCELLEME 03.04.2023 12:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Hasan Yılmaz'ın yazılı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Rizeli hemşerilerimden gelen yoğun istek ve teveccüh üzerine İYİ Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener tarafından şahsıma yapılmış olan Rize milletvekilliği adaylığı teklifini, aile vakfımızın kurucusu olduğu İstanbul Kent Üniversitesi'ndeki iş yoğunluğum nedeniyle kabul edemeyeceğimi ve önümüzdeki dönem içerisinde siyasette yer almayı düşünmediğimi kamuoyunun dikkatine sunarım. Bu süreçte benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve bilhassa merhum babamın ismini yaşatma konusunda gösterdikleri kararlılıktan dolayı tüm Rizeli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunarım."

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 18
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Rizeliysen yerin bellidir, Tarih yazmış Hemşehrin, büyüğün Erdoğan Reis'in yanında olmak. Baban da ölmeden evvel Erdoğan'ı destekliyordu bu gladyo artıklarına karşı. İP'in derdi yine fitne fesat, etinden sütünden faydalanmak, yoksa seni veya babanı sevdiklerini filan sanma.
    Cevapla
  • talip 1 yıl önce Şikayet Et
    monarşiden şikayet edenler, devamı için elinden geleni yapıyorlar. Babadan oğula siyasetin geçmesi diye bir zihniyet bu ülkede bir hak olarak görülmekte. bırakın adam gibi hakkıyla siyaset yapabilecek nesiller dahil olsun sistemi. LİYAKAT DİYORSUNUZ YA,,,
    Cevapla
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi...bize ne kötülükleri oldu babanızın...bunları saymak istemiyorum...ölmüş gitmiş kişi...ama bilinsin...ufak bir araştırma ile öğrenebilirsiniz...
    Cevapla
  • Cezayir firat 1 yıl önce Şikayet Et
    aferin hasan sanada bu yakışır
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    en güzelini yapmış o garıya güven olmaz her an dönebilir :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!