Davutoğlu: 14 Mayıs akşamı millet şükür secdesi edecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, "14 Mayıs akşamı bu zihniyetten kurtulduğu için millet şükür secdesi edecek" dedi.

Davutoğlu: 14 Mayıs akşamı millet şükür secdesi edecek
Davutoğlu: 14 Mayıs akşamı millet şükür secdesi edecek
GİRİŞ 29.04.2023 13:48 GÜNCELLEME 29.04.2023 13:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçim gezileri kapsamında memleketi Konya’daki ikinci gününde Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin il başkanları ve milletvekili adaylarıyla basın toplantısı düzenledi.

Ahmet Davutoğlu, "14 Mayıs akşamı bu zihniyetten kurtulduğu için millet şükür secdesi edecek" dedi.

Millet İttifakı liderlerinin, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kapatılmasıyla ilgili hiçbir açıklamasının olmadığını belirten Davutoğlu şöyle konuştu:

"Muhafazakar kitleleri tahrik edercesine, ‘Bunlar Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kaldırmak istiyor’ dedi. Arkadaşlar, hepimiz cuma namazına gideriz, cami avlusunda oluruz. Oraya girdiğiniz andan itibaren tek kimliğiniz vardır, mümin olmak. Başka kimlik yoktur, parti yoktur. Şimdi size soruyorum. Herke elini vicdanına koysun. Millet İttifakı’nın hangi metninde Diyanet İşleri Başkanı'nı kaldıracağız ifadesi var. Hangi 6 liderden biri çıkıp da biz Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kaldırmayı düşünüyoruz dedi. Hadi birisi dese Allah aşkına biz buna izin verir miyiz?"

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • sezayi 11 ay önce Şikayet Et
    pıtırcık tüccar serok.
    Cevapla
  • Elazığli 23 11 ay önce Şikayet Et
    Tabiki 6ganyan masadan kurtuldugumuz için kılacağız.. hdpyle sen yürü bu yüce MİLLET seni affetmez..sizlerde Siyonistlere secde edersiniz serok beyy.
    Cevapla
  • Fatih 11 ay önce Şikayet Et
    Sayın Davutoğlu sizin birbirinizden haberiniz yok. 7 ayrı parti olunca Her biri ayrı telden çalıyor. Biri kandili bombalayacağız diyor diğer ortak özerklik vereceğiz diyor. Biri siha fabrikasını kapatacağız diyor diğeri yok öyle birşey diyor. Daha muhalefette iken hiçbir konuda anlaşamıyorsunuz kazara bir de iktidara gelirseniz herhalde birbirinizi boğazlarsınız. Allah muhafaza
    Cevapla
  • Fatih 11 ay önce Şikayet Et
    Bak bu doğru. İlk şükür secdemizi siz gidince yapmıştık ikincisini de seçim gecesi siz siyasi mevta haline gelince yapacağız inş
    Cevapla
  • Namyelüs 11 ay önce Şikayet Et
    14 Mayıs akşamı senden ve senin gibilerden kurtulduğumuz için şükür secdesi yapacağız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı