CHP'de kurultay takvimi belli oldu

CHP MYK, il ve ilçe kongrelerinin takvimini belirledi. İl kongreleri 16 Eylül'den 15 Ekim'e kadar yapılacak. Ardından Parti Meclisi'nin belirleyeceği tarihte olağan kurultay yapılacak.

CHP'de kurultay takvimi belli oldu
CHP'de kurultay takvimi belli oldu
GİRİŞ 06.06.2023 22:09 GÜNCELLEME 06.06.2023 22:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), il ve ilçe kongrelerinin takvimini belirledi.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, bugün yapılan MYK toplantısında, kongre takviminin başlaması ve takvimin ilanı kararı alındı.

Buna göre, yarın muhtarlık esasına göre tanzim edilmiş üye çizelgeleri hazırlanmaya başlanacak. Üye çizelgelerine ilişkin işlemler 27 Haziran'a kadar sürecek.

İlçe kongresi delege seçimleri 3 Temmuz'da başlayacak, 30 Temmuz'da sona erecek.

5 Ağustos'ta yapılmaya başlanacak ilçe kongreleri ise 10 Eylül'de son bulacak.

İl kongrelerinin başlangıç tarihi de 16 Eylül olarak belirlendi. 15 Ekim'de bitecek il kongrelerinin ardından Parti Meclisi'nin belirleyeceği tarihte olağan kurultay yapılacak.

Öztrak'tan İmamoğlu sorusuna yanıt: CHP bir çadır partisi değildirÖztrak'tan İmamoğlu sorusuna yanıt: CHP bir çadır partisi değildir

CHP'den bir dakikalık açıklamaCHP'den bir dakikalık açıklama

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR Kılıçdaroğlunun seçtiği kişiler tekrar Kılıçdaroğlunu seçiyor bu kurultayın hiç bir anlamı yok!!!
    Cevapla
  • Vatandas 10 ay önce Şikayet Et
    13. Kat niye UFO seklinde acaba?
    Cevapla
  • Kamil 10 ay önce Şikayet Et
    chp degil chppkk artik
    Cevapla
  • ömer 10 ay önce Şikayet Et
    k.k. delegeleri garanti altına alacak, akıl küpü herşeyide bilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar