AK Parti'den İsveç'e sert tepki: Erdoğan'ı hedef alan provokasyonu kınıyoruz!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokasyonu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu kınadı.

AK Parti'den İsveç'e sert tepki: Erdoğan'ı hedef alan provokasyonu kınıyoruz!
AK Parti'den İsveç'e sert tepki: Erdoğan'ı hedef alan provokasyonu kınıyoruz!
GİRİŞ 06.08.2023 13:38 GÜNCELLEME 29.09.2023 17:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan provokasyonunu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz. İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir. Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer yoktur. Hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devlet, teröre teslim olamaz.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • İsmail orak 8 ay önce Şikayet Et
    mecliste isveç'in NATO'ya girmesine bir evet diyeyim bak ne oluyor o zaman
    Cevapla
  • Emekli 8 ay önce Şikayet Et
    Milyon kere kınasanız ne değişecek?
    Cevapla
  • MSELİM 8 ay önce Şikayet Et
    abd isveçe natoya katıl baskısı yapıyor ama aslında iveç haklı olarak natoya yani abd nin emri altına girmek istemiyorum diyemiyor ve terör örgütlerini türkiye aleyhine kullanarak engellemek istiyor
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Kınama söz ile olmaz. Derhal büyük elçiyi danışmalarda bulunmak üzere çağırınız.Nato' ya katılım için meclise sevk ediniz ve anında redediniz. Kutsalımıza hakaret eden birilerini nato çatısı içinde savunamayız.
    Cevapla
  • Salim 8 ay önce Şikayet Et
    Nato oylamasında gorecegiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...