Balıkesir Belediye Başkanı Yılmaz'dan İmamoğlu'na gönderme: Tatile çıkmıyoruz

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği Anadolu Sohbetlerinde konuşan Balıkesir Belediye Başkanı Yılmaz, "Biz 7/24 mesai yapıyoruz. İmamoğlu gibi ben de insanım tatile ihtiyacım var demiyoruz" diye konuştu.

Balıkesir Belediye Başkanı Yılmaz'dan İmamoğlu'na gönderme: Tatile çıkmıyoruz
Balıkesir Belediye Başkanı Yılmaz'dan İmamoğlu'na gönderme: Tatile çıkmıyoruz
GİRİŞ 23.08.2023 15:41 GÜNCELLEME 23.08.2023 15:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye Belediyeler Birliği ve Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Anadolu Yayıncılar Derneği’nin düzenlediği Anadolu Sohbetleri programına konuk oldu. Başarılı çalışmaları nedeniyle Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan’a teşekkür eden Yılmaz “2024 yerel seçimlerinde ne görev verilirse yapmaya hazırım” dedi.

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri programının konuğu Türkiye Belediyeler Birliği ve Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz oldu. Ulusal televizyon ve gazete temsilcilerinin katıldığı toplantıda Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu.

EKREM İMAMOĞLU GİBİ TATİLE ÇIKMIYORUZ

Yılmaz AK Parti’den Balıkesir Belediye Başkanı olduğunu hatırlatarak “Bizim mesai merfumuz yok. Biz İmamoğlu gibi ben de insanım tatile ihtiyacım var demiyoruz. Biz 7/24 mesai yapıyoruz. Biz bu millete hizmetkar olmak için aday olduk. Biz böyle bir talepte bulunsak partiden ihraç edilmemiz söz konusu olur” dedi.  Yılmaz “CHP’li belediyelerde ve diğer partilerden seçilen belediye başkanlarında belli bir saatten sonra özel hayatlarına döndüğünü görüyoruz” diye konuştu. 

NE GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIM

Başkan Yılmaz Balıkesir’de  2019 yılından 2022 yılına kadar bir çok evin doğalgaza kavuşturulduğunu belirterek “Ne pandemi ne deprem ne de ekonomik şartlar bizim projelerimizi yapmamıza engel olamadı. Seçim vaatlerimizin yüzde 88’ini gerçekleştirdik. Yüzde 12’lik kısmına da kazma vurma aşamasında” ifadelerini kullandı. 

Yeniden Aday olacak mısınız sorusuna karşılık Yılmaz “ne görev verilirse yapmaya hazırım dedi. Benim 2 tane ajandam var. Birincisi 2024 e kadar yaptığım projeler diğeri de 2024 sonrası" dedi.

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI

Yılmaz “16- 22 Eylül tarihleri arasında Avrupa Hareketlilik Haftası’nın 2023 yılı teması “Şehrini Keşfet- Gelecek ENERJİNİ KORU!” olarak belirlendi. Hafta boyunca Türkiye ve Avrupa kentlerinde düzenlenecek etkinliklerle enerji tasarrufu, sıfır karbon emisyonlu, temiz, çevreci ve daha uygun maliyetli alternatif ulaşım yöntemlerine dikkat çekilecek” dedi. Yılmaz  Avrupa Hareketlilik Haftası  nedeniyle bu yıl herkesi yaşadığı şehri keşfetmeye davet etti.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    yazın maalesef arıtma kapasitesi yetmedigindenden koku çok oluyor
    Cevapla
  • dinçer 8 ay önce Şikayet Et
    Maalesef Edremit körfezi inşaata boğuldu kirliliğe boyun eğdi o kadar kolay değil,O akan lağım Balıkesir Büyükşehir meclisinde iyi parti ve Chp nin oylarıyla arıtma yapılmıyor 200 metre ilerde millet denize giriyor
    Cevapla
  • Musa 8 ay önce Şikayet Et
    Güzelim zeytin ağaçları yerine beton binalar.istanbul a ihanet edenleri ornek almayın. Yeşili koruyun sahilleri koruyun.yjl 2023 atık sular denize bırakılıyor. Yazıklar
    Cevapla
  • Haluk 8 ay önce Şikayet Et
    Başkan Balıkesir merkeze çalışıyorsun sadece,, büyükşehir tabelası koyup biz buradayız demekle olmuyor bu işler...
    Cevapla
  • Şükrü 8 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sizlere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Kolombiya'dan peş peşe adımlar! İsrail'i çıldırtacak