Destici, Gaziler Günü'nü kutladı

BBP Lideri Destici, Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Hür ve bağımsız olmamızı gazilerimize ve şehitlerimize borçluyuz" dedi.

GİRİŞ 19.09.2023 11:00 GÜNCELLEME 19.09.2023 13:09

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Destici, mesajında, "Türk tarihinin hakim özelliği, bir savaşlar ve mücadeleler tarihi olmasıdır." ifadesini kullandı.

Mustafa Destici, şöyle devam etti:

"Binlerce yıllık tarih yolculuğumuzda bugün, güçlü, hür ve bağımsız olmamızı, bu mücadele azmimize, o azmin kaynağı olan inanç ve değerlerimize, elbette o mücadeleyi veren gazilerimize ve şehitlerimize borçluyuz. Öncelikle görevlerinin her gününü ölüm riskiyle geçiren, onlar sayesinde geleceğe güvenle bakabildiğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve emniyet teşkilatımız olmak üzere, milletimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, güvenlik güçlerimizin mensuplarına, yerine getirmiş oldukları mukaddes görevlerde muvaffakiyetler diliyorum. Şehitlerimizi ve gazilerimiz rahmetle, saygıyla yad ediyorum."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu