AK Parti'den Netanyahu'ya sert yanıt: Suçlarını örtbas etme çabası!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Eli kanlı İsrail Yönetiminin Başbakanı Netanyahu’nun ve Bakan Eli Cohen’in, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan hezeyanları, bir gün mutlaka hesap verecekleri suçlarını örtbas etme çabasıdır."

AK Parti'den Netanyahu'ya sert yanıt: Suçlarını örtbas etme çabası!
AK Parti'den Netanyahu'ya sert yanıt: Suçlarını örtbas etme çabası!
GİRİŞ 16.11.2023 13:29 GÜNCELLEME 16.11.2023 14:28
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Netanyahu'nun küstah sözlerine şöyle yanıt verdi:

İsrail yönetimi, binlerce sivil kadın ve çocuğu katlederek; camileri, kiliseleri ve hastaneleri yıkarak insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen suçlara bulaşmıştır. Eli kanlı İsrail Yönetiminin Başbakanı Netanyahu’nun ve Bakan Eli Cohen’in, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan hezeyanları, bir gün mutlaka hesap verecekleri suçlarını örtbas etme çabasıdır. Cumhurbaşkanımız insanlık onurunu ayakta tutan ve insani değerleri kararlılıkla savunan bir siyaset izlemektedir. Netanyahu ve benzerleri ise katliam siyasetinin takipçileridir.

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 63
  • Dede 5 ay önce Şikayet Et
    Netenyahu segmenti değil dengi değil başkan Erdoğanın.Bence valiler bakanlar cevap vermeli.Reise değil sadrazama denk olur onlar ancak.
    Cevapla
  • 1453 5 ay önce Şikayet Et
    Yeke adlı yorumcu T.C de yaklaşık 2 milyon yahudi var türek adı altında
    Cevapla
  • emrah 5 ay önce Şikayet Et
    en az 5 milyon ne 2 milyonu
    Cevapla
  • bülent 5 ay önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımızın yanında ve arkasıındayız
    Cevapla
  • Çerkez Isa 5 ay önce Şikayet Et
    it ürür kervan yürür, biraz daha yürüyelim itlerin sesini keseriz İnşallah
    Cevapla
  • Zeynep 5 ay önce Şikayet Et
    İsrail'i destekleyen hiç bir firmanın ürünlerini almıyorum, yerli olanı tercih ediyorum. İlaç, gıda, temizlik ürünleri hiç fark etmiyor. Onların yaptığı ne varsa herşey vücuda zarar verdiğini öğrendim. Artık bedava verseler yinede almam. Türkiye düşmanı oldular iyice yahudilere güven olmaz!!!
    Cevapla
  • Mdkdmkd 5 ay önce Şikayet Et
    Fakat yerlı saldığımız bazı şeylerde yabancılara yıllar önce satıldı Onuda ıyı bılmek gerekiyor örneğin cola turka komıili içim süt Turkıyeye ait degılmis dıye okudum turkıye yabancılara gayrı muslımlere çok fabrıka sattı bu da yerlı malın azalmasına neden oluyor muslumanlar kendılerı uretım yapması lazım ama ya gayrımuslımın urettıgını alıyor yada yasa urettıgınıde gayrı muslıme satıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi