Devlet Bahçeli'den 'Güneysu' jesti! Talimat verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkan Erdoğan'a jest olarak "baba ocağı" Rize'nin Güneysu ilçesinde adaylık müracaatı alınmaması talimatı verdi.

GİRİŞ 15.12.2023 15:27 GÜNCELLEME 15.12.2023 17:53
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a jest olarak "baba ocağı" Rize'nin Güneysu ilçesinde belediye başkan adayı göstermeme kararı aldı.

Alınan bilgiye göre, partinin 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında, 13 Kasım'da başlayan belediye başkan aday adaylığı başvuruları bugün sona erecek.



BAŞVURULAR KABUL EDİLMEDİ

Başvuru sürecinde Bahçeli, partililere Erdoğan'ın "baba ocağı" Rize'nin Güneysu ilçesi için yapılan belediye başkan aday adaylığı müracaatlarının alınmaması talimatını verdi.

Bu çerçevede Güneysu için başvuruları kabul etmeyen MHP, ilçeden belediye başkan adayı göstermeyecek.

KAYNAK: AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Güneysu 4 ay önce Şikayet Et
    Mevcut başkan Güneysu için tam bir facia. Kesinlikle sevilmeyen ve kibir abidesi bir başkan seçmişler. MHP den önce aday seçilen kişi ise kesinlikle kazanacak gözüyle bakılan bir adaydı. AKP'nin baba ocağında rezil olmaması çin geri çektirdiler adamı. Yani sizin anlayacağınız jest falan değil siyasi bir manevra. Mevcut başkana oy vermezler yine aday olursa.
    Cevapla
  • verme 4 ay önce Şikayet Et
    siyaset sadece cikar demek degil ulken icin halk icin hizmet demek ne gerek ise onu yaparsin bazen cikarim der iken chp pkk gelir bunu halk anlamiyor gerci halk icin terør pkk ønemli degil sordun mu milliyetci vatan severim der pkk chp oy verin onu anlamiyorum
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kızılelma. Dogru söze ne denir.? Günümüzde herkesin anlamasıda pek mümkün degil.
    Cevapla
  • Kızılelma 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli;Siyaset nezaketine yakışır şekilde siyaset yapıyor.Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı sergilediği saygı ve muhabbet taktire şayandır.Siyaset böyle yapılır.Adam olanlar Adam gibi siyaset yapmasını biliyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Ankara mhp istanbul akp olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'