Canlı yayında anket açıklaması! İstanbul, Ankara ve Bursa'da son durum

31 Mart yerel seçimlerine 19 gün kaldı. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala katıldığı canlı yayında, anketlerde en çok merak edilen şehirler arasında yer alan İstanbul, Ankara ve Bursa'daki son durumu paylaştı.

GİRİŞ 11.03.2024 22:38 GÜNCELLEME 12.03.2024 00:41
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Habertürk ekranlarında Mehmet Akif Ersoy'un programına konuk olan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ala, seçimlere 19 gün kala son anket verilerini açıkladı.

BURSA'DA ANKETLERDE SON DURUM

Mehmet Akif Ersoy'un 'Bursa riskli mi?' sorusuna Efkan Ala, ''Bursa'da gayet durumumuz iyi. Bursa her seçimde muhalefet tarafından dile getiriliyor. Hatırlarsanız daha önceki seçimlerde sayın Kılıçdaroğlu 'Bursa'yı alıyoruz' demişti! Olmadı, olmaz. Çünkü Bursa önemli bir magakent. Üretimi ciddiye alan bir iktidar ve onunla işbirliği içinde çalışan bir yerel yönetim var.'' diye yanıt verdi.



İSTANBUL VE ANKARA'DA SON DURUM

Ersoy'un ''CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Ankara'da iş bitti. Biz büyük bir farkla aldık' sözünü hatırlatması üzerine Efkan Ala İstanbul ve Ankara'daki son durumu paylaştı.

Ala açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

'BİZİM ANKETLER ÖYLE SÖYLEMİYOR'

Bir siyasetçi temennisini söylüyor. Bizim anketler öyle söylemiyor. En çok anketten anlayan en çok anket yapan bir partiyiz. Baş başa ciddi bir yarış var. Ben arkadaşlarımızın ipi göğüslüyeceğini düşünüyorum. Millet iradesinin sandıktan çıkmadan kesin bir şekilde değerlendirilmesi yanlış bir şey.

BÜTÜN VERİLER MURAT KURUM'U GÖSTERİYOR

İstanbul'a gelince! Çok donanımlı İstanbul'un tam da ihtiyacı olan, İstanbul'u alıp ileriye taşıyacak arkadaşımız Murat Kurum çalışmalarını yürütüyor. Bütün verilen Murat Kurum'un seçileceğini gösteriyor. Çünkü bu konuda yetkin bir arkadaşımız. İstanbul inanılmaz hizmetlere kavuşacaktır. Hükümetimizle birlikte İstanbul layık olduğu hizmetlere kavuşacaktır. Görüyoruz İstanbul'un 5 yılda ne kadar geri kaldığını.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 126
  • Salih Yıldırım 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye genelinde, Tam yol ileri arkadaşlar tam yol.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Emekliler yüzde 50 zam altınız şükür edin, sabredin biraz, inat için bir pire için yorgan yakmaya kalkışmayın. Bu seçim yerel bir seçim hizmet edebilecek adaylara oy verin. Akıllı olun mantıklı düşünün.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    belediye baskan adaylari kritik illerde cesitli vaatlerde bulunuyor ozellikle emekli vatandaslarimiza ancak diger garanti gorulen illerdeki vatandaslar unutulmus mu yoksa oy garantimi? cok garip artik ulkemizde yazikki insanlarimizin kandirildiklari na acikca sahit oluyoruz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Emekliye zam diye yazıp şantaj yazı yazanlar kesin CHP'liler bu mecrada bile insanları galeyana getirmek istiyor hükümet bu iside düzeltecek ama biraz zaman şunuda ilave ediyim bu CHP'den hiç bir olmaz
    Cevapla
  • Bahar 1 ay önce Şikayet Et
    Chp den ülkemize hayir gelmez kendine gelsin halk imamoğlu çok ṣeytan tehlikeli algi siyaseti yapiyor millet çabuk gaza geliyor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yerel seçimler Tüm Adaylar için Hayırlı olsun ve kim başarılı ise o kazansın bir az da bu seçimi hayat şartları belirleyecek geçim derdi belirleyecek gibi gözüküyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!