CHP'li Cemil Tugay: Hepimiz kazandık

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İzmir'deki son verilere göre seçimi kazandıklarını belirterek 'İnanın bana kaybeden hiç kimse yok, hepimiz kazandık.' dedi.

CHP'li Cemil Tugay: Hepimiz kazandık
CHP'li Cemil Tugay: Hepimiz kazandık
GİRİŞ 01.04.2024 00:19 GÜNCELLEME 01.04.2024 00:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Meydanı'nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve ilçe belediye başkanı adaylarıyla birlikte partililere seslenen Tugay, sandıklardan gelen verilere göre seçimi kazandıklarını belirtti.

Bu seçimin kaybedeninin olmadığını söyleyen Tugay, şöyle konuştu:

"Hemşehrilerim, değerli İzmirliler, kazandık. Kim kazandı? Halk kazandı, İzmir kazandı. İnanın bana kaybeden hiç kimse yok, hepimiz kazandık. Bu vatanı, milleti seven, bu millete saygı duyan insanlar kazandı. O kadar mutluyuz ki Türkiye'nin her yerinde Cumhuriyet Halk Partisi, 1'inci parti. 34 yıllık hayalimiz bugün gerçekleşti. İzmir için bugün bir başlangıç. Bundan sonra eskisinden çok daha fazla çalışacağız, daha az uyuyacağız, daha çok yorulacağız. Üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum sizlere bir gram leke sürdürmeden önümüzdeki 5 yıl, bu şehrin taşı toprağı olacağım. Mahcup olmayacağız. Bize güveninizi boşa çıkarmayacağız."

Öte yandan Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan çok sayıda partili, Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla sevgi gösterisinde bulundu.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Salim 4 hafta önce Şikayet Et
    Tabi tabi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...