Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap

Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in randevu talebine ilişkin soruya cevap verdi. Başkan Erdoğan ayrıca öğretmen atamalarıyla ilgili de müjdeyi duyurdu.

GİRİŞ 16.04.2024 23:09 GÜNCELLEME 16.04.2024 23:12
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabine toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin bahçesinde basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi.

'ÖZGÜR ÖZEL'E KAPIMIZ AÇIK'

Erdoğan, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?" sorusuna "CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz." karşılığını verdi.



ÖĞRETMEN ATAMALARI AÇIKLAMASI

Başkan Erdoğan ayrıca öğretmen atamalarıyla ilgili de açıklama yaptı.

Erdoğan açıklamasında ''Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor.'' dedi.



Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin bahçesinde basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 159
  • Muhsin 1 hafta önce Şikayet Et
    Kıyamet yaklaşıyor herkes paçasını kurtarmaya baksın. Cehennem ateşi insanları çağırıyor. Artık ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUP KURANI KERİME GÖRE YAŞAYIN...
    Cevapla
  • www 1 hafta önce Şikayet Et
    Reis..Adam gibi adam
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız bu kadar memura önem veriyorsunda bu memurlara yüksek maaş veriyorsun fakat hiçbiri sana oy bile vermiyor ,Sayın Cumhurbaşkanım siz emekli ve işçiye önem verin saygılarımla
    Cevapla
  • Arif¹ 1 hafta önce Şikayet Et
    Size göre emekliler ve işçiler okumamışlar mi? Hayret bit şey ya. Bir çoğumuz üniversite mezunu bağkur emeklisiyiz. Kendi işimizi yaptığımız için. Sizin gibi oturduğumuz yerden salla başını al maasiniyaoan olma şansı hiç yok. Ancak konuşursunuz . Bir işi yapacak 10 memur bir arada oturur, kimi örgü örer. Kimi bulmaca çözer. Vs vs. Boş boş konuşmayınız.
    Cevapla
  • memur! 1 hafta önce Şikayet Et
    hay memur kadar başınıza taş düşsün 4 sene dirsek çürüttük biz oralara gelmek için herkes gezerken bir oturduk ders çalıştık sende çalışsaydın sende memur olsaydın kendini bilgiye adayanla adamayanarasında maaş farkı olmayacaksa neden insanlar okusun memurda memur memurda memur gerçektyen başınıza mumur kadar taş düşsün yeter daa!!!
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Ramazan ayında oruç tutmayan öğretmenler, çocukların karşısına geçip yemek yemeyi, kahve içmeyi, su içmeyi bırakmalı.
    Cevapla
  • qıtmir 1 hafta önce Şikayet Et
    vallahi ben olsam randevu vermem çünkü Recep Tayyip Erdoğan Bir markadır ve bunlar onunla değer kazanıyor Ekrum yunanoğlu da böyle yapmıştı. madem bu kadar değer veriyoruz o zaman önce belediyelerinizin başkan odalarına fotoğraflarını asın de görelim samimyetinizi
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    İmamoğluna yunanoğlu demek, nasıl bir ahlak yoksunuz ya!
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen hem adamın seçilmemesi için çalış, sonrada senin fotoğrafını assın! Akıl alır şey mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...