Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sucuk teşekkürü

TBMM Genel Kurulu'nda 2013 Yılı Bütçesi görüşmelerinde konuşan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Klılçdaroğu'na Kayseri'de 3 bin 500 aileye dağıtılan sucukla vurdu.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sucuk teşekkürü
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sucuk teşekkürü
GİRİŞ 10.12.2012 21:33 GÜNCELLEME 11.12.2012 07:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, ''Bugün Kayseri'de başkanımız tarafından son derece anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Kayseri'de 3 bin 500 aileye sucuğu ücretsiz olarak dağıttı. Yani yoksul ailelere  toplamda 3 buçuk ton dağıtılmış oldu. Zira dağıtılan 3 buçuk ton sucuk için Kılıçdaroğlu'na şükranlarımı arz ediyorum. Sadece ona değil, ona Kayseri'yle ilgili yalan yanlış bilgileri veren arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Bu sucuklar devlet tarafından değil Kılıçdaroğlu'nun iftiraları sayesinde bizzat onun tazminatıyla finanse edilmiş oldu. O zaman yolsuzluk ithamında bulundu. 15 dakika sonra gittik kendisine bunun yalan olduğunu söyledik. Bizi dinlemedi. Ama noldu 75 bin TL tazminatı büyükşehir başkanımıza ödedi. Hem de kuzu kuzu ödedi. Yolsuzluk çirkindir, kul hakkıdır ve haramdır. Ancak yolsuzluk ne kadar çirkinse belgesiz şekilde konuşmak da o kadar çirkin, haksız ve insanlık dışıdır'' dedi.

YORUMLAR 10
  • bahadır yıldız 11 yıl önce Şikayet Et
    ak partili vekillerden ricamdır.. bu güne kadar k.k. ve chp ne kadar tazminat ödemişlerdir.sürmekte olan davalarla ilgili bu rakam kaça çıkacaktır. bir de kılıçdaroğlundan ricamdır.diğer ak partili belediyeleri de unutma.sadece ankara ve kayseri ile bu işler olmaz.diğer illerimizin de sucuk döner yemeye hakkı var.sen meclisi bırak.toptancıdan bir sürü klasör al.içlerini kafana göre yalanlarla doldur.basın toplantısı yap.bol bol salla.gerisi mahkemelerin kararına kalmış.
    Cevapla
  • hamdi aydın 11 yıl önce Şikayet Et
    iftira iftira . ne kadar iftira o kadar sucuk ekmek sanırım kılıç o işe yarıyor demekki sucuk kesmeye
    Cevapla
  • BERZAHHAN 11 yıl önce Şikayet Et
    başkan helva dağıtasydınız çok daha anlam lı olurdu:)). sn:kılıçdaroğlu ;siz ve partiniz chp! i izliyorum bu güne kadar gözle görülür elle tutulur bir icraata imza atmadınız;yalan yanlış bilgiler kanıtsız ithamlar boş laflar ile sürekli insanları suçluyor ve onları çamur bulaştırmaya uğraşıyorsunuz ve partiniz ve sen mağlup oluyorsunuz bir türlü akıllanmıyorsunuz akıllanacağınız da yok iyi uykular:))
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    yolsuzluk usulsüzlük. yolsuzluk usulsüzlük vs. konularında chp'nin eline kimse su dökemez.şayet chp'nin bu konudaki maharetinin 100 de biri sayın tayyip erdoğanda ve çevresinde olsa milletin oyları haram olur.türk-iş'in bayram meralin reşit olmayan oğluna bağladığı servet tutarındaki maaştan tutun da belediyelerindeki yolsuzluklara kadar;halk tv ve tuncay özkanın kanaltürküne kadar,parti bütesinden ödenen alem ve iç çamaşırı paralarına kadar...ne ararsan chp'de.söylediklerimiz kılıçdaroğluvari üfürme değil anayasa mahkemesinin 2007 yılı raporlana bakınız.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    emin çölajan da ankaralıları doyuruyordu. melih gökçek kazandığı tazminatlarla düzenli olarak ankaralılara döner ziyafeti çekiyordu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!
Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi?