Aileler çocukları için Fortnite antrenörü tutuyor

Son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Fortnite, ilginç bir haberle gündemde. Wall Street Journal'ın haberine göre ebeveynler çocukların oyunda başarılı olabilmesi için antrenör tutuyorlar.

Aileler çocukları için Fortnite antrenörü tutuyor
Aileler çocukları için Fortnite antrenörü tutuyor
GİRİŞ 03.08.2018 11:45 GÜNCELLEME 03.08.2018 11:48

Günümüzün en popüler hayatta kalma oyunu Fortnite kasırgası dünyayı esir almış durumda. Hatta öyle ki bazı ebeveynler, çocuklarının bu oyunda başarılı olabilmesi için Fortnite antrenörlerine saatlik 20 ila 35 dolar ödüyor.

100 milyon dolarlık turnuvaya yatırım yapıyorlar

 

 

Wall Street Journal, bazı ebeveynlerin çocuklarının Fortnite oyununda başarılı olabilmeleri için antrenör kiraladıklarını ve bu antrenörlere saat başı 20 ila 35 dolar ödediklerini ortaya çıkardı. Antrenör kiralayan bir anne gazeteye verdiği demeçte, bu durumun müzik, resim veya tenis dersinden farklı olmadığını belirtirken, amacının çocuğunun Epic Games'in 100 milyon dolarlık ödül havuzuna sahip turnuvasında derece almasını istemek olduğunu ifade ediyor.


Birçok kişi bu fikri saçma olarak değerlendirebilir ancak konuya sıcak bakan kesim profesyonel oyuncuların bu girişimle bir gelir elde etmesinin olumlu olduğu görüşündeler. Ayrıca bazı ebeveynler ise oyunda başarısız olan çocuklarının arkadaşları arasında baskı hissettiğini ve bunu önlemek için böyle bir yola başvurduklarını belirtiyorla

KAYNAK: DONANIM HABER
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı