Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi Mix 4 ön sipariş rekoru kırdı

Xiaomi’nin 10 Ağustos’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi Xiaomi Mi Mix 4, Çin’de ön siparişe açıldığı platformlarda rekorla başladı.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi Mix 4 ön sipariş rekoru kırdı
Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi Mix 4 ön sipariş rekoru kırdı
GİRİŞ 08.08.2021 09:48 GÜNCELLEME 08.08.2021 09:48

Xiaomi kullanıcılarının merakla beklediği Mi Mix 4, 10 Ağustos’ta tanıtılacak. Lansmana sayılı günler kala JD.com, Mi Mall ve Tmall gibi Çin merkezli e-ticaret platformlarında ön siparişe açıldı. Akıllı telefonun toplamda 230 binden fazla ön sipariş aldığı öğrenilirken; 150 bin kadarına JD’nin, 80 binine ise geriye kalan alışveriş sitelerinin ev sahipliği yaptığı kayıtlara geçti.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G Lisa’nın özellikleri sızdırıldıXiaomi Mi 11 Lite 5G Lisa’nın özellikleri sızdırıldı

Xiaomi’den kripto para hamlesiXiaomi’den kripto para hamlesi

EKRAN ALTI KAMERAYLA GELİYOR

Xiaomi’nin Mix serisine ekleyeceği yeni akıllı telefonu, teknik ve tasarım bakımından Mi 11 Ultra ile benzer nitelikler taşıyacak. Ancak Mix 4’ü diğer rakiplerinden ayıran en büyük tarafı, ekran altı kamerası olacak. Bu teknolojiyi ticari hale getirerek son kullanıcıya ulaştırmayı başaran tek firma ZTE, ikincisi ise Xiaomi olacak.

SAMSUNG VE APPLE’DAKİ TEKNOLOJİYİ KULLANACAK

XDA Developers’ın haberine göre Xiaomi Mi MIX 4, Ultra Geniş Bant (UWB) desteğine sahip olacak. Kısa menzil, düşük güç ve yüksek veri hızı sunan UWB halihazırda Samsung akıllı telefonlarda varlığını sürdürüyor. Ek olarak Apple’ın iPhone 11 ve sonraki telefonlarında da yer alıyor. Xiaomi ise şimdiye kadar hiçbir cihazında Ultra Geniş Bant desteği bulundurmamıştı. Mi MIX 4 bu anlamda bir ilk olacak.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı