Örümcek Adam sevgisi mucit yaptı VİDEO

Her çocuk hayranı olduğu süper kahramana özenip onun gibi davranmaya çalışır. Ancak bir çocuk hayranlığını mucitliğe dönüştürdü. İşte duvara tırmanma makinesi...

GİRİŞ 21.07.2010 17:32 GÜNCELLEME 25.08.2020 17:08

Süper kahramanlar nesillerdir çocuklara iyi işler becermeleri konusunda esin kaynağı oluyor. Sevdikleri kahramanlara daha fazla görmek isteyen çocuklar bu karakterlerin resimlerini çizmeye başlıyor ve sanat için ilk adımı atıyor. Bir çoğu ise oyuncaklarla yeni senaryolar yaratıp hayal güçlerini geliştiriyor.

Ev yapımı duvara tırmanma makinesi.

İngiltere'de yaşayan 13 yaşındaki Hibiki Komo, Örümcek Adama olan hayranlığı sayesinde ilginç bir icat yaptı. Yapı marketlerden aldığı ürünleri 6 aylık bir çalışma sonucunda birleştiren Komo vakum gücüyle duvara tırmanmaya yarayan ilginç bir cihaz tasarladı.

 

 

 

Spider-Man kostümleriyle dolaşmanın artık yeterli gelmediğini düşünen ufak mucit yeteneklerini böyle bir ürünü hazırlamak için kullanmış. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu ilginç mucidin videosunu yayınmladı.

13 yaşındaki Örümcek Adam, bu icadıyla daha yüksek duvarlara tırmanmak istediğini ancak ailesinin buna izin vermediğini de belirtti. Komo'nun arkadaşlarına şov yapmak için çektiği duvara tırmanma videosunun İngiliz basınına ulaşmasıyla birlikte 13 yaşındaki mucit büyük bir ün kazandı.

:: Sizin çocukken yaptığınız en ilginç icat neydi?

SDN - http://shiftdelete.net

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!