Demirtaş'tan ÖSO ile ilgili çok konuşulacak iddia

Selahattin Demirtaş katıldığı bir programda Özgür Suriye Ordusu ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Demirtaş'a cevap gecikmedi.

GİRİŞ 28.11.2014 14:18 GÜNCELLEME 28.11.2014 20:21
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, katıldığı bir televizyon programında "Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) kurulduğu günden itibaren Türkiye'de zaten eğitiliyor. Kampları Ceylanpınar'da TİGEM, Tarım Bakanlığı'na ait bir arazi var, tarım işletmesi var. Oraya giriş yasaktır. Orda ÖSO'un eğitim kampları var. Yok diyorlarsa yarın gazetecilerle beraber gidip bakalım" iddiasında bulundu. 

VALİ KÜÇÜK: İDDİALAR GERÇEK DIŞIDIR

Demirtaş'ın bu iddiasına cevap Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ten geldi. Demirtaş'ın ortaya attığı iddianın gerçeği aykırı olduğunu dile getiren Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa'da 5 çadır kentin olduğunu, bunlardan ikisinin de Ceylanpınar'da bulunduğunu belirtirken bunların tamamında Suriyeli sivillerin yaşadığının altını çizdi. 

SELAHATTİN DEMİRTAŞ DA GELEBİLİR

Bırakın Ceylanpınar'ı Şanlıurfa'nın hiçbir yerinde Özgür Suriye Ordusu'nun eğitildiği kampların bulunmadığına vurgu yapan Küçük, pazar günü Ceylanpınar'a tüm basın mensuplarının da katılacağı bir gezi düzenleyeceklerini, merak eden kim varsa, buna Selahattin Demirtaş da dahil, geziye katılabileceğini sözlerine ekledi. 

omer.sut@haber7.com

Haber7.com

YORUMLAR 35
  • maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    ey selahattin selahattin isminede kurban ol bırak şu hainliği islam birliğinin türk kürt arab kardeşliğinin yanında ol hainlikle bir yere varamazsın bunu bil.
    Cevapla
  • mardin 9 yıl önce Şikayet Et
    yeter be bu bdp yalandan başka kürtlere negetirmişler söylermisın zorla oy topla zorla dükan kapat yeter be
    Cevapla
  • YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Konuk demirtaş,sunucu şirin payzın,tv.cnn; burdan hayır mı çıkar yahu
    Cevapla
  • Kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    Demirtas Sadece Yahudilerin istedigi gibi hareket ediyor,ve usa ne derse onu yapiyor.Bunlarin kurtlukle alakasi yok sadece toprak calsinlar Ya demirtas sana yedirirmi Yahudi o topraklari de git isine be.
    Cevapla
  • Anadolu 9 yıl önce Şikayet Et
    Demirtaş sen pkk nın eğitim kamplarından haber ver!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu