Düğün dönüşü feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Bolu'da, otomobilin yolcu otobüsüyle çarpışması sonucu, katıldıkları düğünden Ankara'ya dönen bir öğretim görevlisi ile öğretmen öldü, 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 05.10.2013 23:30 GÜNCELLEME 06.10.2013 02:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bolu Dağında bulunan bir alışveriş merkezinde düzenlenen düğünden sonra D-100 karayolundan Ankara'ya dönen Eriman Topbaş'ın kullandığı 06 DB 251 plakalı otomobil, Bolu'dan Düzce istikametine giden Ramazan Çakmak yönetimindeki 81 EK 262 plakalı yolcu otobüsüyle Abant kavşağında çarpıştı.

Kazada, Eriman Topbaş ile otomobilde bulunan Ünal Gül öldü, Hürü Gül ve Emine Topbaş ile otobüs sürücüsü Ramazan Çakmak yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Köroğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Eriman Topbaş'ın Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde yardımcı doçent, Ünal Gül'ün ise Ankara'da bir lisede öğretmen olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • mevlüt bostancı 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin . hocam mekanın cennet olsun...
    Cevapla
  • cihat çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    Bizlerde hakkın çok hocam; bıraktığın izler silinemez DEĞERLİ HOCAM... Kıymetli hocam Eriman Topbaş Hocama Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve değerli refikası ve yol arkadaşına şifalar dilerim... Öğretileriniz artık bizde sayın hocam. Öğrettikleriniz öğrencilerinizde (Hocamızın tabiriyle küçük fidanlarınızda) yaşayacak; BİZ'de yaşayacak...
    Cevapla
  • sahpediz 10 yıl önce Şikayet Et
    Ah Eriman Hoca :(. Eriman Topbaş hocamız her şeyden önce çok kıymetli bir insandı. üzerimizde çok hakkı vardır... sizi asla unutmayacağız Eriman Hoca, mekanınız cennet ola nur için yatın :(
    Cevapla
  • Mehmet Akarçay 10 yıl önce Şikayet Et
    MEKANIN CENNET OLSUN SAYIN HOCAM. ALLAH rahmet eylesin değerli hocam. Ticaret turizm fakültesinin en değerli hocası mekanın CENNET OLSUN
    Cevapla
  • Mehmet Akarçay 10 yıl önce Şikayet Et
    MEKANIN CENNET OLSUN BÜYÜK İNSAN.... ALLAH Rahmet eylesin. tivaret turizm eğitim fakültesinde eğitim bilimleri derslerinin tamamına ERİMAN TOPBAŞ hocamız girerdi ve tüm öğrencileri onu çok severdi. onun meşhur sözü" Sevgili Yavrum" demesi hala kulaklarımda çınlıyor. seni hiç unutmayacağım değerli üstad. MEKANIN CENNET OLSUN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor