Aylar sonra evleneceklerdi! Genç çiftin acı sonu

6 ay önce nişanlanan Hatice Kara ve Uğur Bostan’ı ölüm bile ayıramadı.

Aylar sonra evleneceklerdi! Genç çiftin acı sonu
Aylar sonra evleneceklerdi! Genç çiftin acı sonu
GİRİŞ 19.10.2015 03:02 GÜNCELLEME 19.10.2015 03:02

Muğla'da yaşayan genç nişanlılar arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için dışarı çıktı. Uğur Bostan, nişanlısı Hatice Kara’yı evine bırakmak istedi. Arabadan inip el ele tutuşan genç nişanlılar yolun karşısına geçmek isterken Yıldıray Tepe yönetimindeki otomobilin altında kaldı. 

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kaza sonrasında araç sürücüsü Yıldıray Tepe olay yerinden kaçtı. Görgü tanıkları kazaya karışan aracın plakasını telefonla polis ekiplerine bildirdi. Kazada ağır yaralanan genç nişanlılardan Hatice Kara Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Uğur Bostan ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen Hatice Kara ve Uğur Bostan yaşamlarını yitirdi. 

18 YAŞINA GİRİNCE EVLENECEKTİ

Hastaneye gelen genç nişanlılarının yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Kaza sonrası olay yerinden kaçan araç sürücü Yıldıray Tepe, Muğla girişinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Hatice Kara ve Uğur Bostan 6 ay önce aileler arasında yüzük takarak nişanlandılar. 17 yaşındaki Hatice Kara önümüzdeki ay 18 yaşına girecek ve yılbaşından sonra Uğur Bostan ile evlenecekti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!