Refüje aşan tırın çaptığı otomobildeki 10 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi

Denizli'de tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 10 yaşındaki Mustafa'nın hayatını kaybettiği üzücü bir haber geldi.

Refüje aşan tırın çaptığı otomobildeki 10 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi
Refüje aşan tırın çaptığı otomobildeki 10 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi
GİRİŞ 13.04.2024 16:12 GÜNCELLEME 13.04.2024 16:12

Sarayköy ilçesi Denizli - Aydın yolu üzerinde gerçekleşen kaza, Fırat D. yönetimindeki 22 PG 423 plakalı tırın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Tırın refüjü aşarak karşı yönden gelen Mustafa Çoban'ın kullandığı 42 Y 5406 plakalı otomobile çarpmasıyla yaşanan kaza sonrasında tır şarampole devrildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Mustafa Çoban, eşi Özlem Çoban ve çocukları itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralı aile üyeleri çevre hastanelere sevk edildi. Ancak, Denizli Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 10 yaşındaki Mustafa Çoban'ın tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kazada yaralanan aile üyelerinin Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden düğün ve bayram tatili amacıyla kente geldikleri ve dönüş yolunda oldukları ifade edildi. Ayrıca, kazada yaralanan anne Özlem Çoban'ın hamile olduğu bilgisi de paylaşıldı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...