Bayramlaşmaya giderken adeta savaştılar

Kuşadası ilçesinde meydana gelen olayda, iddia edilen bir yol verme anlaşmazlığı, sürücüler arasında tartışmaya ve ardından fiziksel bir çatışmaya dönüştü.

Bayramlaşmaya giderken adeta savaştılar
Bayramlaşmaya giderken adeta savaştılar
GİRİŞ 14.04.2024 13:15 GÜNCELLEME 14.04.2024 13:15

Hacıfeyzullah Mahallesi'nde yaşanan bu olay, taksici ve bir otomobil sürücüsü arasında başladı. Sözlü tartışma hızla şiddetli bir kavgaya evrildi ve taraflar birbirine saldırdı. Ticari taksi şoförü, yolcuları ve diğer tarafın yakınları arasında yaşanan çatışma, kameralara yansıyan öfke dolu anlarla doluydu. Kadınların da kavgaya dahil olduğu görüntüler, şiddetin boyutunu gözler önüne serdi.

Polis ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kavga kontrol altına alındı ve daha fazla büyümeden sonlandırıldı. Taraflar, karakolda birbirlerinden şikayetçi oldu ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...