Muğla'da görüntülendi! Jandarmaya telefon yağdı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 3 saat boyunca gökyüzünde hareket eden cisim vatandaşı tedirgin etti.

GİRİŞ 27.09.2016 21:31 GÜNCELLEME 28.09.2016 10:03
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 3 saat boyunca gökyüzünde hareket eden, kimine göre insansız hava aracı kimine göre de balon kimine de göre ufo olduğu söylenen cismi görenler jandarmayı arayıp ihbarlarda bulundu.

Seydikemer'in Kayadibi Mahallesi saat 08.00'de görülen ve saat 11.00'de 40 kilometre uzaklıktaki Seki Mahallesi semalarından kaybolan cismi 3 saat süreyle izleyenler, şaşkınlık yaşadı. 

İlçenin kuzey yönünde 3 saatte yaklaşık 40 kilometre kadar hareket ettiği söylenen cisim, ilçeye bağlı Güneşli, Yaka, Dere, Bayır ve Seki mahallerinin izlendi. Mahalle sakinlerinin komşu mahallelerdeki akrabalarını arayarak gökyüzüne bakmasını istemesiyle, cismi görenlerin sayısı hızla arttı.

Birçok kişi de cismin görüntüsünü sosyal medyada paylaştı. Ayrıca ne yapacağını bilemeyen bazı vatandaşlar ise Jandarmayı telefon yağmuruna tuttu.

UFO ŞÜPHESİ

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların altında cismin ne olduğu konusunda tartışmalar oldu.

Güneşli Mahallesi sakinlerinden Mehmet Gümüş, evin üzerine çıktığında cismi gördüğünü söyledi. Cismin minibüs büyüklüğünde olduğunu öne süren Gümüş, "Ağabeyimin dürbünüyle yakından inceleme fırsatı buldum. Balona benzeyen bir yapısı vardı. Yaklaştırınca renkli parçalar gördüm. Ancak ne olduğunu tam olarak tespit edemedik" dedi.

Jandarma ise gelen ihbarlar üzerine cismin görüldüğü bölgelere giderek, cismi gördüğünü söyleyenlerle görüştü. Fakat herhangibir tutanak tutulmadığı öğrenildi.

YORUMLAR 43
  • Ayşe 7 yıl önce Şikayet Et
    Görmezmisiniz ki o askeri o Allahın rahmetidir bu dünya boşuna kurulmadı bu vatanda yatan kefensiz askerleri vatan sahipsiz değil ! Bilsinler o kafirler buluta yazar Allah ismi peygamber efendimizin ismi sema haykırır Allahını ismini siz bilmezmisiniz ki Allahın rahmetini gözünüzü açın o gözlerdende bi bakın...!!!
    Cevapla
  • Merve 7 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum size gercekten güzel yazmişsınız
    Cevapla
  • antalyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben de cismi gördüm. o büyüklükte ve şekilde ne drone vardır, ne de balon.yaklaşık 1000m yükseklikte net görünüyorsa 10metrenin üstünde boyu var.gerçekten garip
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Üç saat kimse video cekmemiş mi
    Cevapla
  • abdullah ünal 7 yıl önce Şikayet Et
    kardesım kımsede bir dürbün yokmuymus ... bi baksalarmış
    Cevapla
  • balalı mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    mademki üç saat havada kalmış bircismi ,uçak veya helikopterle yakınına kadar gidilebilinirdi..tahmin yürütmek bence anlamsız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak! Yeni otomobillerde satış için bu şartlar aranacak
Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti!