Öğretmenler günü hediyeleri ve hediye önerileri

24 Kasım öğretmeneler günü hediyelerini sizler için derledik. En yeni, en farklı en güncel öğretmenler günü hediye önerileri haberimizde

Öğretmenler günü hediyeleri ve hediye önerileri
Öğretmenler günü hediyeleri ve hediye önerileri
GİRİŞ 21.11.2016 12:45 GÜNCELLEME 21.11.2016 12:45

24 Kasım’a çok az bir süre kaldı. Binlerce öğrenci ve veli öğretmenler günü hedileyelerini merak etti. Sevdiğiniz öğretmenlere alabileceğiniz en güzel hediyeleri haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte en anlamlı 24 Kasım öğretmenler günü hediye önerileri

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYELERİ

Kişiye Özel Kalemler: Çok klasik gelebilir ancak, tüm öğretmenler gününde akla gelen ilk hediye seçeneği kalemler. Üzerine öğretmeninizin ismini ve soy ismini yazdırarak hazırlatabileceğiniz, çok anlamlı ve çok güzel hediye seçeneklerinden biri.

Çiçek: Bayan bir sınıf öğretmeniniz varsa, çiçekten daha iyi bir öğretmenler günü hediyesi düşünülemez:) Üzerine Öğretmeninize olan sevginizi anlatan bir de sevimli bir not eklediğinizde harika bir seçim olacaktır.

Yılın En iyi Öğretmeni Oscar Ödülü: Öğretmeninizi gururlandırmak isteyenler, başarılı ve gözünüzde en iyi öğretmen sıfatını hak eden öğretmeninize anlamlı bir armağan vermek isterseniz Oscar Heykelciği yine ideal bir seçim! Orijinal altın sarısı rengindeki Oscar Ödülü, en iyi öğretmenler günü hediyelerinden biri!

Çikolata: Çikolatayı seven bir öğretmeniniz varsa, Öğretmenler günü için hediyeniz şimdiden hazır demektir. O'na kaliteli markalardan güzel bir çikolata hediyesi

Kravat: Eğer öğretmeniniz erkek ise ona güzel desenli bir kravat hediye alabilirsiniz.

Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Foto: Birkaç arkadaşınızla kendi aranızda para toplayarak ona özel bir hediye alabilirsiniz. Bu onu çok mutlu edebilir ve saklamasını sağlayabilir.

Özel Hediye Kol Düğmesi: Ona alabileceğiniz hediyelerin başında özel kol düğmesi de geliyor. Sanılanın aksine çok uygun fiyatlarda kol düğmeleri satılıyor. Bunlardan bir tane alarak ona özel olduğunu hissettirebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İspanya'dan İsrail'e yeni adım! İsrail'e silah taşıyan gemiye ret
Kassam Tugayları paylaştı! İsrail tankları havaya uçuruldu: 12 asker öldü, 12 yaralı