Dünyaca ünlü oyuncu Emilia Clarke'tan 'Suriye' mesajı!

Game of Thrones (Taht Oyunları) isimli diziyle tanınan İngiliz oyuncu Emilia Clarke, Suriye'de sağlık merkezlerinin hedef alınmasını durdurmak maksadıyla başlatılan "ActionforSama" hareketine sosyal medya hesabından destek verdi. Clarke, "Suriye halkı, özgürlük ve onur için ayağa kalkalı 10 yıl oldu." ifadesini kullandı.

Dünyaca ünlü oyuncu Emilia Clarke'tan 'Suriye' mesajı!
Dünyaca ünlü oyuncu Emilia Clarke'tan 'Suriye' mesajı!
GİRİŞ 17.03.2021 06:32 GÜNCELLEME 17.03.2021 06:32
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Clarke, resmi Instagram hesabından, Suriye'deki iç savaşın 10. yılı nedeniyle bir paylaşımda bulundu.

"ÖZGÜRLÜK İÇİN AYAĞA KALKALI 10 YIL OLDU"

Arapça, "Hayal etmeye cesaret ettik, onurumuzdan pişman olmayacağız." yazılı bir tablo ile verdiği pozu paylaşan Clarke, "Suriye halkı, özgürlük ve onur için ayağa kalkalı 10 yıl oldu." ifadesini kullandı.

Yönetmenliğini Waad Al-Kateab ve Edward Watts'ın üstlendiği "Sama İçin (For Sama)" filmini izlediğini belirten Clarke, "Waad, ailesi, barış ve onur için mücadele eden milyonlarca Suriyelinin yanındayız. Siz de desteğinizi göstermek için 'actionforsama.com'a girebilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 16
  • hhüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Birileri tarafından konuşturuluyor malum. yoksa bunlardan bize dost olmaz ancak böyle olur olmaz pasif destekle biz müslümanları köreltiyor olabilirler dikkat! Kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz lazım kıymetli kardeşlerim
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Suriye halkı 10 seneden beri Hristiyanlar tarafından yok ediliyor. 15 milyon insan evinden yurdundan oldu. Hristiyanlar için büyük mutluluk. Ne de olsa vaftiz edilmemiş insanlar. Ölse ne olur.
    Cevapla
  • hakan gardas 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce kendi insan haklari ihlallere bakin, irlandalilari asirlarca rencide ettiniz, haklarini aldiniz, falkland adalari sizin olmadigi halde isgal ettiniz, dünyayi karistiranlar arasinda ilk siradasiniz.
    Cevapla
  • Kalesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ejderhaların anası sahnelerini unutmadık
    Cevapla
  • milletin ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere'ye olan kininizi büyük ihtimalle insani ve samimi duygularını dile getiren bu kızcağıza boca etmenize gerek yok sayın yorumcular...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek