Klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici kansere yakalandı

Klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici bağırsak kanserine yakalandı. Bağırsağından 11 santim alınan Şenlendirici'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici kansere yakalandı
Klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici kansere yakalandı
GİRİŞ 06.04.2023 10:09 GÜNCELLEME 06.04.2023 10:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici bağırsak kanserine yakalandı. 'Şarkılar Bizi Söyler' programı ile ekranlarda olan 46 yaşındaki sanatçının ameliyat olduğu ve doktor gözetiminde kalması gerektiği belirtildi.

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre, ameliyata giren Şenlendirici'nin bağırsağından 11 santim alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • MoZart 1 yıl önce Şikayet Et
    Klarnete fazla üflemekten olabilir. Dikkat etmeli. Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • ErenDerdiçok 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah şifalar versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu