Zihninizi uyutmayacak optik yanılsama testi: Sizce hangi kadın kedinin gerçek sahibi, bulabilir misin?

Zihninizi uyanık tutacak, detaylarla kafanızı karıştıracak optik yanılsama testi ile karşınızdayız! Kadınlardan hangisinin kedinin gerçek sahibi olduğunu 10 saniye içerisinde bularak, beyin gücünüzü test edin!

GİRİŞ 28.11.2023 08:38 GÜNCELLEME 28.11.2023 09:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zekâ testleri, çevrimiçi ortamlarda en sık tercih edilen bulmaca oyun çeşitleridir. İnteraktif olması sebebiyle birçok kişi tarafından sevilerek takip edilmektedir. İnsan beynine egzersiz yaptırmaya yarayan zekâ testi oyunları, odaklanma ve ayrıntılara dikkat etme becerilerini geliştirmeye de yardımcı olur.

Optik yanılsama bulmacaları, beynin algılama biçimine meydan okuyan zekâ testi çeşididir. Görsel üzerinde yer alan nesneleri her zamanki algımızın dışında anlamamıza ve beynimizin bunu farklı yorumlamasını ister.

Dedektif ruhunuzu ortaya çıkarın: İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniyede bulabilir misin?Dedektif ruhunuzu ortaya çıkarın: İki resim arasındaki 10 farkı 40 saniyede bulabilir misin?

Optik yanılsama testleri, gözlerimizin önünde olan resmi anlamlandırmaya çalışırken olayın gerçekliğini, derinliğini ve perspektifini de analiz etmemizi ister. Optik yanılsama testleri sadece eğlendirmekle de kalmayıp, beynimizin bilgiyi nasıl algıladığı ve işlediği ile alakalı bilgiler de verir.

Haber7.com ekibi olarak bugün algı seviyenizi ölçecek, dikkatinizi tespit edecek optik yanılsama testi ile karşınızdayız. Kendinizi hazır hissediyorsanız hadi teste geçelim!

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

KEDİNİN GERÇEK SAHİBİNİN KİM OLDUĞUNU BUL

Zihninizi uyutmayacak optik yanılsama testi: Sizce hangi kadın kedinin gerçek sahibi, bulabilir misin?

Yukarıda yer alan görselde bir kedi ve üç tane birbirinden farklı kadın görüyorsunuz. Bu kadınlar görsel üzerinde sanki birbirleri ile tartılıyor gibi duruyor. Yalnızca bir dakika önce yerde buldukları bu kedinin gerçek sahibinin kim olduğunu tartışıyorlar.

Görseldeki her detayı dikkatlice inceleyerek kedinin gerçek sahibinin kim olduğu 10 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz. Bu optik yanılsama testinde en temel zorluk 10 saniye içerisinde bir karara varmanızdır. Kedinin gerçek sahibinin kim olduğunu bulacağınıza inanıyorsanız, süreyi sizin için başlatıyoruz.

Nöronlarınızı harekete geçirecek görsel zekâ testi: Diğerlerinden farklı olan Super Mario karakterini 15 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Nöronlarınızı harekete geçirecek görsel zekâ testi: Diğerlerinden farklı olan Super Mario karakterini 15 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Hadi buyurun, meydan sizin!

Zihninizi uyutmayacak optik yanılsama testi: Sizce hangi kadın kedinin gerçek sahibi, bulabilir misin?

Aldatmacalarla dolu kedinin gerçek sahibinin kim olduğunu bulma optik yanılsama görselinde, doğru cevabı bulmanız için verilen şifrelere dikkat edin. Bu üç kadından biri kedinin gerçek sahibi ve diğer ikisinin sahip olduğu bir kedi dostu yok maalesef.

Tüm bu bilgiler ışığında kedinin gerçek sahibinin kim olduğunu artık bulmanız kolaylaşmıştır diye düşünüyoruz. Kadınlardan birinin kediyle bir bağlantısı var ve bunu anlamanız için size tanınan sürenin sonuna geldik.

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!

Tüm ipuçlarını bir araya getirerek üç kadın arasından bir tanesini seçin. Elimizdeki ipuçlarını tekrar hatırlayalım;

  • 3 kadından biri kedinin gerçek sahibi ve diğer ikisinin bir kedisi yok,
  • Kediyi bulmaları üzerinden daha bir dakika geçmedi.

Evet, üç kadında kedileri çok seviyor. Bunu fark ettik. Peki, kedinin gerçek sahibi kim? Üzerinde kedili tişört olan kadın mı yoksa kolunda kedi döğmesi olan mı yoksa kolunda kedi bilekliği olan kadın mı? Cevabınız hazırsa çözüme geçiyoruz.

Sadece dikkat seviyesi çok yüksek kişiler bu zekâ testinin cevabını 7 saniye içerisinde bulabiliyor: Turuncu çiçeğin değerini bulabilir misin?Sadece dikkat seviyesi çok yüksek kişiler bu zekâ testinin cevabını 7 saniye içerisinde bulabiliyor: Turuncu çiçeğin değerini bulabilir misin?

İşte kedinin gerçek sahibi;

Zihninizi uyutmayacak optik yanılsama testi: Sizce hangi kadın kedinin gerçek sahibi, bulabilir misin?

Kedinin gerçek sahibi çözüm görselinde de belirtildiği gibi sarı saçlı, yani kolunda kedili bileklik olan kadındır. Çünkü üzerindeki tişörtte kedi tarafından yapılan bir yırtık var. Kedi sarı saçlı kadının kendisine ait, diğerleri sadece bir hayvan sever.

Siz kedinin gerçek sahibinin kim olduğunu verilen süre içerisinde bulabildiniz mi yoksa ipuçları size yetmedi mi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

30 saniyelik dikkat gerektiren zekâ testi: Dâhilerin sadece %0,1’i aynı anda kaç telefonun şarj edilebileceğini doğru tahmin edebilir. Sizde onlardan biri misiniz?30 saniyelik dikkat gerektiren zekâ testi: Dâhilerin sadece %0,1’i aynı anda kaç telefonun şarj edilebileceğini doğru tahmin edebilir. Sizde onlardan biri misiniz?

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • xyz 5 ay önce Şikayet Et
    gerçek sahibi elinde tutan kadın çünkü kedi çok mutlu. sarı saçlı kadını pek sevmemiş sanırım, üstünü yırttığına göre
    Cevapla
  • Hamza 5 ay önce Şikayet Et
    Evet sarı saçlı kadın …ilk baktığımda koltuk altının tırmalandığını farkettim:)
    Cevapla
  • mert 5 ay önce Şikayet Et
    buldum !!! öyle degil.birkere tam olarak yırtık belli degil.kumaş kırılması gibi daha çok.bence gerçek sahibi elinde tutan kadın.çünkü kedi çok mutlu.eger gerçek sahibi olmasaydı kedi onda durmaz sahibine giderdi.
    Cevapla
  • Cevap 5 ay önce Şikayet Et
    Soldaki kadın da kedi sevdalısı üzerinde kedi resmi var olmayacak tek kişi sarı saçlı olanı dediğin gibi koltuk altı çizgi var gibi duruyor resmi çizen becerememiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu
Türkiye’nin 12 yıllık haklılığı... Eurovision 2024’te skandallar zinciri