Ayakkabılarının içinde gizledikleri 3,5 milyon TL değerindeki külçe altınla yakalandılar

Kars'ta yakalanan iki kişinin ayakkabılarına gizlenmiş 1 kilo 51,74 gram kaçak külçe altın ele geçirildi. Altınların piyasa değerinin yaklaşık olarak 3,5 milyon TL olduğu anlaşıldı.

GİRİŞ 03.04.2024 10:06 GÜNCELLEME 03.04.2024 10:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, denetimler sırasında durumundan şüphelendikleri 2 kişiyi durdurdu. 

Ermenistan uyruklu oldukları belirlenen şüphelilerin üst aramasını yapan polis, ayakkabılarının içine 7 parça halinde, 1 kilo 51,74 gram kaçak külçe altın buldu.

Piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyon lira olan altınlarla ilgili 2 şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 2
  • fikri 3 hafta önce Şikayet Et
    ya kardeşim ben anlamadım altın getirmek neden yasak ondan sonra altın artıyo artar tabi her şeye kota koymuşsunuz
    Cevapla
  • Ali 3 hafta önce Şikayet Et
    2 milyon 600 ediyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza