Nevşehir’de başıboş sokak köpekleri 31 tavuğu telef etti

Nevşehir’de başıboş gezen sokak köpekleri 31 tavuğu telef etti. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

GİRİŞ 22.04.2024 09:21 GÜNCELLEME 22.04.2024 09:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İlk olay merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde yaşandı. 5 sokak köpeği gece saatlerinde Tolga Ö.'ye ait kümese geldi. Tel ile çevrili kümesin tellerini parçalayan köpekler daha sonra kümese girdi. Kümeste bulunan 17 tavuğu telef eden köpeklerin o anları güvenlik kameralarınca kaydedildi. İkinci olay da merkeze bağlı Çat beldesinde yaşandı. Önder Ünal'a ait kümese giren başıboş sokak köpekleri burada da 14 tavuğu telef etti.

Tavukları telef olan vatandaşlar başıboş köpeklerin zaman zaman kendilerine de saldırdıklarını belirterek, bir an önce toplanmasını istedi.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 12
  • Kemal 1 hafta önce Şikayet Et
    Ula, önce bu sokak köpeklerine özgürlük isteyenleri atmak lazım bu köpeklerin önüne...
    Cevapla
  • Aslı 1 hafta önce Şikayet Et
    Yorumdakileri asla anlamıyorum bende köpeklerin itlaf edilmesini istiyorum ama burada sorun köpekler mi gerçekten tilki olabilirdi kurt olabilirdi sansar olabilirdi neden bu kümesler ahırlar bu kadar dandirik yapılıyor niye kimse bunu konuşmuyor
    Cevapla
  • as selam 1 hafta önce Şikayet Et
    mama lobisi hayvan sevgisi değil
    Cevapla
  • asi 1 hafta önce Şikayet Et
    bakanlarımız harıl harıl çalışıyor bu sorunu çözecekler ama inşallah itlerin tamamen toplanması sonucu vatandaş lehine karar alırlar yoksa daha çok can yanar
    Cevapla
  • konuk 1 hafta önce Şikayet Et
    mama lobisine dur denilmeli,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları