14 yaşındaki çocuğu tekme tokat dövüp kalbini durduran 2 kişi hakkında karar verildi

Bursa'da 14 yaşındaki çocuğu sokak ortasında tekme tokat döverek hastanelik edip kalbinin durmasına neden olan 2 kişi hakkında karar verildi.

GİRİŞ 19.05.2024 10:04 GÜNCELLEME 19.05.2024 10:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, geçen 17 Mayıs günü saat 18.00 sıralarında Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Süleymaniye Mahallesi, İstiklal Caddesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, H.K. ile Yusuf G. arasında sosyal medyada başlayan tartışma, kısa sürede büyüdü.

İstiklal Caddesi’nde buluşan H.K. ile Yusuf G. ve arkadaşı Seyfi E. arasında çıkan tartışma, gerginliğin artması sonucu kavgaya dönüştü.

Yusuf G. ve Seyfi E.'nin tekme ve yumruklarla darbettiği H.K. kanlar içinde kalırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.

Kavgayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

KALBİ DURDU 

Sağlık ekiplerince ilk kontrollerinde kalbi durduğu belirlenen H.K., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahale sonucu kalbi tekrar çalıştırılan H.K., Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedaviye alınan H.K.’nın, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

DARP ANI KAMERADA

Öte yandan Yusuf G. ile Seyfi E.'nin, H.K.'yı sokakta tekme- tokat dövdüğü o anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde; Yusuf G. ve Seyfi E.’nin, düşen H.K.'nın başını tekmelediği ve çevredekilerin kavgayı ayırmaya çalıştığı anlar yer aldı.

TUTUKLANDILAR 

Polis ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alınan Seyfi E. ve Yusuf G., polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 6
  • ALLAH dostu 1 hafta önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ
    Cevapla
  • Velid 2 hafta önce Şikayet Et
    magandalık marifet sayılıyor. öncelikle mafya filmlerini yontup magandalıgin marifet olmadığı öğretilmeli.
    Cevapla
  • İsm 2 hafta önce Şikayet Et
    Nee tutuklanmışlar mı, yanlışlık olmasın?
    Cevapla
  • Bülent 2 hafta önce Şikayet Et
    Bir ömür, bir evlat linç edilmiş. İDAM
    Cevapla
  • Cenk Yakın 2 hafta önce Şikayet Et
    Bakalım ceza alacaklar mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da çöken binayla ilgili şok gerçek!
Eric Cantona: Gazze düşerse dünya da düşer!