Kuruluş Osman'ın yıldızı o dizi için 60 kilo verdi! Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son haliyle gündem oldu

1998'den günümüze çok sayıda dizi ve filmde oynayan Yeşim Ceren Bozoğlu Kanal D ekranında yayınlanacak Yalan dizisi ile ekrana gelecek. 60 kilo birden veren Yeşim Ceren Bozoğlu'yu gören şaşkınlığını gizleyemedi.

Kuruluş Osman'ın yıldızı o dizi için 60 kilo verdi! Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son haliyle gündem oldu
Kuruluş Osman'ın yıldızı o dizi için 60 kilo verdi! Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son haliyle gündem oldu
GİRİŞ 06.06.2024 16:29 GÜNCELLEME 06.06.2024 16:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Doktorlar dizisindeki Fikret karakteri ile akıllara kazınan, O Hayat Benim'deki rolü ile takdir toplayan Yeşim Ceren Bozoğlu yeni dizisinin başlamasına günler kala gazetecilere konuştu.

Bir dönem 110 kiloya kadar çıkan Yeşim Ceren Bozoğlu yıllar içinde devam ettiği diyet ev spor programı ile 60 kilo vererek 50 kiloya düşmeyi başardı. 49 yaşındaki oyuncunun son hali görenleri bir hayli şaşırttı.

Serdar Ortaç özür dileyip kendisine beddua etti! 'Allah bin belamı versin'Serdar Ortaç özür dileyip kendisine beddua etti! "Allah bin belamı versin"

YENİ DİZİSİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA!

27 Mayıs Pazartesi günü ilk bölümü ile Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak olan Yalan dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Yeşim Ceren Bozoğlu, canlandırdığı Hülya Yılmaz karakterine ilişkin bilgiler verdi:

Çok heyecanlı bir dizi geliyor. Bayağı üçüncü sayfa hikâyesi gibi... Beni takip eden izleyicilerim bilir, işime çok aşığım. Uzun zamandır bu kadar heyecanlandığım bir karakter olmamıştı. Setin ilk günü elim ayağıma dolandı. Umarım başarabilmişizdir. Artık takdir seyircimizin...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Zonguldaklı 3 hafta önce Şikayet Et
    Çok önemli haber. Bilmeseydik ne yapardık.
    Cevapla
  • geniş aile 3 hafta önce Şikayet Et
    geniş aile diye dizi vardı, orada rolünü beğenirdim.
    Cevapla
  • Mısafır 3 hafta önce Şikayet Et
    zayıflık herz zaman iyi bişey değilmiş demekki
    Cevapla
  • Alp Arslan 3 hafta önce Şikayet Et
    Demek ki KİLO İNSANI HER HALİ İLE PEK DÜZGÜN GÖSTERMİYOR,SAĞLIKLI ZAYIFLIK ÇOK İYİİİİİ...
    Cevapla
  • ismet 3 hafta önce Şikayet Et
    osmanlı dizisinde oynayanlara bak
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 hafta önce Şikayet Et
    Olum bi siz söyleyin bakalım. Kimi oynatalım. Ne bekliyorsunuz la ünlü camiasından ? Sizin şu kaprisleriniz de beni öldürüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi zirveden ortak bildiri! 80 ülke onayladı, 16 ülke çekimser kaldı
Türkiye hava yoluyla bu yıl 236,6 milyon yolcu taşımayı hedefliyor