Banka görevlilerine silahlı saldırı: 1 ölü

Kartal’da bir alışveriş merkezindeki ATM’yi tamir etmeye gelen banka görevlileri, maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

GİRİŞ 25.06.2014 16:49 GÜNCELLEME 25.06.2014 17:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay, Kartal’da bir alışveriş merkezi önünde meydana geldi. Alışveriş merkezindeki bankamatiğe tamir amaçlı gelen görevli iki kişi, yüzü maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

BOŞ ÇANTADA PARA VAR ZANNETTİLER

Alışveriş merkezi önünde gerçekleşen olayda saldırganlar banka görevlilerinin yanındaki boş çantayı alarak kayıplara karıştı. Zanlıların, banka görevlilerinin yanındaki boş çantada para olduğunu zannederek soygun gerçekleştirmeye çalıştığı öğrenildi.

Saldırıda ağır yaralanan Ali Uğur Şen isimli güvenlik görevlisi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis, saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. Alışveriş merkezinin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • sami tümer 9 yıl önce Şikayet Et
    el kesme idam et. çantada parada yok ya bu hırsız köpekler 3-5 yıl yatar çıkar oda ölüme sebebiyet verme felan gibi birşeyden, şimdi bu itleri savunacak 50 tane avukatta çıkar garibim güvenlikçiye çalıştığı kurum bir avukat tutarsa ne ala.
    Cevapla
  • ali dilmen 9 yıl önce Şikayet Et
    yorum. evet arkadaşlar malesef o güvenlikçi kardeşimiz 1500 tl maaş alıyor şirketinden bir açıklama bekliyoruz
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 yıl önce Şikayet Et
    çok yazık. hırsızın eli kesilmezse böyle olur. bari ameliyatla hırsızın elinin sinirlerini alın, bak bir daha hırsızlık yapan çıkacak mı.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    hırsıza bişey olmazda bu kanunlarla müdahele edene çok olur. vatandaş karşı koymuyor nefsi müdafa bizim ülkede yok.. vatandaş yardım etse suç işlemiş olur .. anlamadığım güvenlik görevlileri boş çanta için mi direnmiş haber biraz zayıf kalmış..
    Cevapla
  • Uğur 9 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik Görevlileri. Yazık oldu meslaktaşıma Allah c.c. rahmet etsın. insan oğlunun canı ucuz bu kadar değerlisiz bir meslektaşız. 1000 tl canından olmak an meselesi, üç kuruşla çalış ve canını kaybet YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı