Profesyonel karateci silahla öldürüldü

Mersin'de karate sporu ile profesyonel olarak uğraşan İrfan Fidanoğlu silahla öldürüldü.

Profesyonel karateci silahla öldürüldü
Profesyonel karateci silahla öldürüldü
GİRİŞ 01.12.2015 15:44 GÜNCELLEME 01.12.2015 15:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mersin'in Tarsus Jimnastik Spor Kulübü'nde antrenörlük yapan ve karate sporu ile profesyonel olarak uğraşan 28 yaşındaki İrfan Fidanoğlu, uğradığı silahlı saldırıda öldü.

Saat 13.00 sıralarında Şehir Stadyumu'nun arkasındaki yolda cep telefonu ile konuşarak yürüyen İrfan Fidanoğlu'na kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile ateş açıldı. Görgü tanıklarının iddiasına göre Fidanoğlu, kurşunlardan kurtulmak için spor salonunun ana giriş kapısına doğru koşmaya başladı. Bu sırada saldırgan, Fidanoğlu'nun arkasından tekrar ateş açtı. Sırtına kurşun isabet eden Fidanoğlu, kanlar içinde salonunun giriş kapısı önüne yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye götürülen İrfan Fidanoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi

İlk belirlemelere göre 2 kişi oldukları ve beyaz bir otomobile binerek hızla uzaklaştıkları tespit edilen saldırganların yakalanması için polis çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Sedat Fidanoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin amcaoğlu böyle bir ölümü hak etmedin. Uç bes başı boş çakal sonunu düşünmeden böyle bir şeye kalkıştı. Bunu yapanlar da rahat yüzü gormeyecekler.
    Cevapla
  • müstafa 8 yıl önce Şikayet Et
    her olay sonrası dha var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar