Ordu'da trafik kazası: 2 ölü 11 yaralı

Ordu'da dün akşam saatlerinde trafik ışıklarının bulunmadığı kavşakta meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 11 kişi ağır yaralandı.

Ordu'da trafik kazası: 2 ölü 11 yaralı
Ordu'da trafik kazası: 2 ölü 11 yaralı
GİRİŞ 02.12.2009 06:01 GÜNCELLEME 02.12.2009 06:01

Kaza, Ulubey yolu Atasanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Ulubey ilçesinden Ordu İstikametine seyir halindeki Galip Bodur'un kullandığı 52 FA 530 plakalı özel otomobil, Ata Sanayi Kavşağı'nda Aziz Sayan idaresindeki 52 HS 171 plakalı minübüsle çarpıştı. Kaza sonucu birkaç kez takla atan araç refüje çıktı, minibüs ise 15-20 metre kadar savruldu. Özel otomobil içindeki kişiler sıkıştı. Kaza yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekiplerin fren izine rastlamadığı, şiddetle gerçekleşen çarpışma sebebiyle her iki araçtan kopan parçalar geniş bir alana yayıldı.

Tanınmayacak hale gelen otomobilde bulunan Murat Güney olay yerinde, araç sürücüsü Galip Bodur ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada, otomobildeki 2, minübüsteki 9 kişi de ağır yaralandı. Yaralılar, Ordu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların kimliklerini belirleme çalışması sürüyor.

Çevre semt sakinleri, her gün binlerce aracan geçtiği yolda trafik ışığı bulunmamasına tepki göstererek, gerekli ışıklandırmaların yapılmasını, gerekirse aralarında para toplayarak ışık taktırmak istediklerini ifade etti. Semt sakinleri, ışık olmamasını değil de kazayı haber yapan basın mensuplarına da tepki göstererek, asıl neden üzerinde durulmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti