Bisikletle TIR'ın altında kaldığı an VİDEO

Mersin'in Tarsus İlçesinde meydana gelen trafik kazasında küçük bir çocuk TIR'ın altında kalarak feci şekilde yaralandı. Kaza anını MOBESE kameralarını saniye saniye kaydetti. İşte o görüntüler! VİDEO...

GİRİŞ 05.06.2010 17:39 GÜNCELLEME 05.06.2010 17:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ahmet Aşan (44) yönetimindeki 73 FA 483 plakalı TIR D-400 karayolunda seyir halindeydi. Kavşağa yaklaşan TIR hızını kesti. Yeşil ışığın yandığını gören TIR yoluna devam ederken, o onda bisikleti ile karşıdan karşıya acele ederek, geçmek isteyen Ümit Turan, (13) TIR'ın altında kalarak feci şekilde yaralandı.

TIR şoförünün kavşağa girerken hızını kesip kontrollü geçmesi büyük bir faciayı önledi. Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, TIR şoförünün de göz altına alındığı bildirildi.

YORUMLAR 9
  • MUHAMMET AKSAKAL 13 yıl önce Şikayet Et
    ÇOCUK BİSİKLETLE TIRA ÇARPMIŞ. Dursam mı geçsem mi diye kararsız kalmış bisikletli ama durmak yerine geçmeye karar vermiş . tabi kararını geç verdi biraz ,bu arada verdiği kararda yanlış çıktı malesef
    Cevapla
  • Kalmik 13 yıl önce Şikayet Et
    Nevsehirli50FB. Bazı yollardaki trafik ışıklarında sola dönüş lambaları diğer lambalardan bağımsız çalışır. bu nedenle sola dönmek isteyenler için kırmızı yandığında diğer düz devam eden araçlara yeşil yanabilir. Bunda bir sorun yok. Orada bekleyenlerde zaten sola dönmek isteyen ve kırmızı yandığı için duran araçlar.
    Cevapla
  • enes zeren 13 yıl önce Şikayet Et
    yavrum ne işin vardı o yolda?!. çocuk resmen ölüme gitmiş. bisiklet frene bassa tırdan önce durur. demekki durmak istememiş.tır bisikleti görünce sağa kırmış zaten. bisiklet dursa birşey olmazmoş. belkide bisikletin freni yoktu ama bisikletin o yolda ne işi var?!
    Cevapla
  • cihan 13 yıl önce Şikayet Et
    yazık çocuga..trafik canavarına kurban gitmiş... trafik canavarı tır %100 hatalı ralliyemi gidiyorsun rezil adam ışıklarda herzaman yavaşlanır.bisiklet yerine ambulans olsaydı ihtiyar birisi olsaydı..bu şöförü hayvanat bahçesinde kullandırılmalı.şöför ne yapsın mış yapmış zaten yapacagını koskoca tır kullanıyor sun durabilecegin kadar gitmeli sin.hız limitlerini aşmış durumda zaten.
    Cevapla
  • Nevsehirli50FB 13 yıl önce Şikayet Et
    Sehrin icinde TIR. Sehrin icinde Tirin bukadar süratli gitmesi dogru degil, ayrica ortada par halinde duran araclar neyin nesi. Tamam cocuk hatali ama tek hatali o cocuk degil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…