Köpek yüzünden trafik kazası: 2 ölü

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Köpek yüzünden trafik kazası: 2 ölü
Köpek yüzünden trafik kazası: 2 ölü
GİRİŞ 13.11.2010 20:21 GÜNCELLEME 13.11.2010 20:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Alınan bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Malatya'ya gelmekte olan Nedim Kaloğlu yönetimindeki 02 KC 090 plakalı otomobil, Cumhuriyet Örnek Köyü mevkisinde aniden yola çıkan bir köpeğe çarparak şerit değiştirdi.

Karşı şeride geçen otomobil, Malatya yönünden Adıyaman istikametine giden Ramazan Aslan idaresindeki 06 BL 9273 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın ardından şarampole ve yola savrulan otomobillerden çıkarılan yaralılar İlknur Kaloğlu, Nedim Kaloğlu, Ayşe Kulak, Mahide Aslan ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi ile Beldağı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde yaşamını yitiren Ramazan Aslan ile 1 aylık olduğu belirtilen kızı Selda Yüksel Aslan'ın cenazeleri yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Malatya Adıyaman Karayolunun bir şeridinin kapanması nedeniyle araç geçişleri bir süre kontrollü olarak sağlandı.

AA

YORUMLAR 1
  • tankoy oytun 13 yıl önce Şikayet Et
    o yolda her zaman köpek vardı.... ya alın bu köpekleri kara yoluna çıkmama eğtimi verin ya da hepsini itlaf edin...yoksa zaten böyle bir kaç insan hayatına mal olarak ölecekler.bazı köpekler gerçekten de kara yoluna çıkarken sağına soluna bakıyor.lütfen köpeğe yemek verenler onun nerelerde gezindiği ile de ilgilensin.o köpeği birisi itlaf etse 100 000 kişi onu kınardı eminim...bir de şoförler lütfen biraz yavaşşş...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar