Ortalığı karıştıracak hamle! O Yahudi için devrede

Donald Trump, ABD bankalarını milyonlarca dolar dolandıran ülkenin en büyük balık üreticilerinden Yahudi Shalom Mordechai Rubashkin’in affedilmesi için harekete geçti.

Ortalığı karıştıracak hamle! O Yahudi için devrede
Ortalığı karıştıracak hamle! O Yahudi için devrede
GİRİŞ 21.12.2017 14:32 GÜNCELLEME 21.12.2017 14:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Haber 7 Özel Haber

İsrail için dünyayı karşısına alarak skandal Kudüs kararına imza atan ABD Başkanı Donald Trump, şimdi de şirketinde yüzlerce kaçak göçmen çalıştırıp ABD bankalarını milyonlarca dolar zarara uğratan Yahudi Shalom Mordechai Rubashkin için devreye girdi.

 

 

Trump, 8 yıl önce hapse mahkum edilen ve 27 yıl hapis cezası alan İsrailli ünlü balık üreticisi Rubashkin için ABD Kongresinde denetimli serbestlik ve cezasının hafifletilmesini istedi. Bu öneriye yaklaşık 100 kadar üye destek verdi.

Beyaz Saray konuyla ilgili bilgileri doğruladı. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada ''bu bir af değildir'' dense de Trump’ın konuya bizzat el atması şuandaki ruh halini yansıtan bir durum olarak gösterildi.  

YAHUDİLER KUTLAMA YAPMAYA BAŞLADI

Bu kararın ABD vatandaşları tarafından aşırı tepki görmesi beklense de Trump'ın Rubashkin'in affedilmesi için hamle yapmasını duyan İsrailli Yahudiler kutlamalar yapmaya başladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • eroglu 6 yıl önce Şikayet Et
    trump sen amerkanin neresindensiinn diye sarki yazasi geliyo insanin
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    abd yi abd halkı bitirecek.
    Cevapla
  • Uğurx1 6 yıl önce Şikayet Et
    E yahudi hapis yatarmı .nasıl birbirlerini koruyorlar.nede olsa yahudi müslüman olsa cezaevinde çürürdü.müslüman müslümanı korumuyor.ahirette hesabıvar.trump burda bile torpil yaptı .neden çünkü yahudi.
    Cevapla
  • Cihangir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevdim bu adami. ABD yi kim nasil durduracak diyorduk.
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Tramp Yahudiler uğruna Dünyayı karşısına alıyor.Yolsuzluk yapan yahudiyi dahi affediyor.Yahudiler uğruna Dünyayı ateşe bile atabilir.Bu Adam hasta rahatsız ne yaptığının fafkında bile değil.ABD Yahudi lobisi ile yönetiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele