Putin'den Arakanlı Müslümanlar için flaş çağrı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya ve Mısır'ın her türlü şiddete karşı olduğunu belirterek; Myanmar hükümetine durumu kontrol altına almaları gerektiğini söyledi.

Putin'den Arakanlı Müslümanlar için flaş çağrı!
Putin'den Arakanlı Müslümanlar için flaş çağrı!
GİRİŞ 05.09.2017 14:57 GÜNCELLEME 05.09.2017 14:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya ve Mısır'ın her türlü şiddete karşı olduğunu belirterek; Myanmar hükümetine durumu kontrol altına almaları için çağrıda bulundu.

ÇAĞRIDA BULUNDU

Putin basın toplantısında yaptığı konuşmada, "Basın Servisi'nin Mısır ile Myanmar'daki olaylara ilişkin ortak değerlendirmemizi yayınlaması gerekiyordu. Biz her türlü şiddete karşıyız ve hükümete bu durumu kontrol altına alması için çağrıda bulunuyoruz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • y A 6 yıl önce Şikayet Et
    her kelimesi anlamlı olması gereken dünnyaya yön veren bu insanlar, acaba neden bazen böyle sacma kelimeler kullanırlar.. anlayan anlamayana anlatsın..
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Mısır şiddete karşıymış!!!! Gülüyorum sadece
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu putperestler Putin i tanımaz ya Çin, ya ABD. Dur demeli.
    Cevapla
  • Eray.g. 6 yıl önce Şikayet Et
    Putin yeme bizi. seni aramiz limoni olduğu gunlerden taniriz.Bi dünya Türkmen kardesimizi sen degil miydin bombalayan??Çareyi cikisi, senin kanli ellerinde arayanlara yaziklar olsun. Demek ki acıları toprak,sadece çabuk sogutmuyor muş,aynı zamanda coook tez unutturuyormus
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hükümete durumu kontrol altına alın, yani o öldürülen müslümanlar terörist onları etkisiz hale getirin, kilini kipirdatani vurun arkanizdayiz diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın