Dünya yıldızlarının güzellik hileleri

Güzellikleriyle ünlü kadınların bakımlı görüntülerinin ardındaki sırrı hiç merak ettiniz mi?

Dünya yıldızlarının güzellik hileleri
Dünya yıldızlarının güzellik hileleri
GİRİŞ 19.08.2011 06:22 GÜNCELLEME 19.08.2011 06:22

Hollywood'un cazibeli yıldızları her daim güzellikleriyle erkeklerin başını döndürür. Biz kadınların da "Ah keşke ben de o kadar gösterişli olabilsem" demesine neden olur.

Onlar gibi görünmek esasında çok da zor değil.

İşin sırrı cilt bakımında ve sonrasındaki makyaj stilinde yatıyor.

İşte onların küçük ama etkili sırları:  

Kate Winslet: İyi bir göz kreminin yerini hiçbir şey tutamaz. Stresliyken, seyahatteyken çöken göz altlarınızın en ihtiyaç duyduğu şey kendi ihtiyacına uygun bir kremdir.

Mary J. Blige: Her koşulda ne olursa olsun, gece yüzünüzü su ile temizleyin. Susuz temizleme asla suyun yerini tutamaz. Makyaj olsun olmasın, yüzünüze su değdirmeden yatağa gitmeyin.

Gwyneth Paltrow: Cildi için omega 3 yağı kullanıyor. Cildime yağ sürmeyi seviyor.

Lucy Liu: Cildini canlandırmak için bir küp buzu yüzünde gezdiriyor. Cildi anında canlandıran bu formül aynı zamanda taze görünümün de sırrı.

America Ferrera: Su içmeyi arttırdığı günden beri cildinin, tırnaklarının ve saçlarının daha pürüzsüz ve sağlıklı göründüğünü söylüyor. Güzelliğinin sırrı olarak bol su içmesini gösteriyor.

Scarlett Johansson: Yüzüne ışıltı eklemek istediği zaman, cildinin bazını mat yapıyormuş. Mat tene parıltılı ruj ya da allık sürerek dikkat çekici bir görünüm elde ediyormuş. 
Liv Tyler: Fondöteni ve allığı (hafif pembe) uyguladıktan sonra şeffaf bir toz pudrayla üstünden geçin. Sonra biraz gülsuyu spreyi sıkın. Birkaç dakika bekleyin. Sonuç; transparan ve makyajsız gibi görünen  bakımlı bir ten..

Rachel Bilson: Güneşte kalmış gibi doğal bir görünüm için, yanaklarına ve göz kapaklarına bronzlaştırıcı toz pudrayı hafifçe sürüyormuş.

Eva Mendes: Makyaj yapmak istemediğiniz günlerde günlük nemlendiricinizle ışıltılı bronzlaştırıcınızı (bir damla) karıştırın. Bunu yüzünüze sürün, bakımlı ve parlak görünürsünüz makyaja gerek olmadan...

Ellen Pompeo: Buğulu bir göz makyajı için göz kapaklarınıza nemlendirici sürün. Bundan sonra göz kalemi uyguladığınızda o kendiliğinden dağılıp buğulu bir görünüm alacaktır.

(Güneş)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor