7 dil konuşabilen minik kız birinci oldu

4 yaşındaki Bella Devyatkina isimli kız çocuğu geçtiğimiz günlerde 'İnanılmaz İnsanlar' isimli yarışma programına katılmıştı.

7 dil konuşabilen minik kız birinci oldu
7 dil konuşabilen minik kız birinci oldu
GİRİŞ 26.10.2016 10:50 GÜNCELLEME 26.10.2016 12:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bella Devyatkina ismindeki 4 yaşındaki küçük kız, bir anda tüm dünyanın odak noktası oldu...

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan 4 yaşındaki Bella Devyatkina isimli kız çocuğu geçtiğimiz günlerde Rossiya 1 televizyonunda yayınlanan Udivitelnıye Lyudi (İnanılmaz İnsanlar) isimli yarışma programına katılmıştı.

Yaşına rağmen 7 dil konuşabilen Bella herkesi şaşkına uğratmıştı. Küçük kız 20 bin dolarlık ödülle yarışmanın birincisi seçildi.

Yarışmaya İngilizce konuşarak başlayan Bella, daha sonra Almanca devam etti, ekrana yansıyan Fransızca sorulara yanıt verdi, İspanyolca şarkı söyledi, Çince ve Arapça sorulara yanıt verdi.Küçük kız 20 bin dolarlık ödülle yarışmanın birincisi oldu.

Bella'nın annesi, bugüne kadar kendi dillerinde konuşan farklı dadılarla büyüdüğü için Bella'nın tüm bu dilleri artık rahatlıkla anlayabiliyor ve konuşabiliyor olduğunu söyledi.

YORUMLAR 3
  • Zeynep Küçük 7 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk bu kadar dili dadılardan öğrenmiş yani dört yaşına kadar yedi dadı değiştirmiş. Yedi dil öğrenmiş ama annesiyle vakit geçirmemişe benziyor.
    Cevapla
  • hakan er 7 yıl önce Şikayet Et
    işte görevini yapan anne baba tşk size örnek aile seçilmesiniz iyi bir ödülde vermeli devlet
    Cevapla
  • Dr.ali balci 7 yıl önce Şikayet Et
    Olur ,devlet ne ödülü verecekmiș. Anne baba olmak "la zaten cocuguna bakma görevini üstlenmiș oluyorsun ,cahil beyefendi... Benimde 8 cicugum ve 14 torunum var , Cicuklarimin 5.tanesi prof. Oldu. 3.taneside dr. Bende devletimizden bif talebte bulunmadim çünki sen adam gibi babaysan zaten senin görevin.cahil herif
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada