Almanlardan bir İncirlik hamlesi daha

Türkiye ile Almanya arasında yaşanan İncirlik krizi sonrası bazı Alman vekiller Türkiye'yi ziyaret edecek.

GİRİŞ 22.05.2017 20:12 GÜNCELLEME 23.05.2017 12:21
Bu Habere 232 Yorum Yapılmış

İncirlik Üssü'nde konuşlu Alman askerlerinin geri çekilmesini tartışan Federal Alman meclisinden bir grup milletvekili, bu hafta Türkiye'yi ziyaret etmeyi planlıyor.

GEZİCİ CLAUDIA ROTH BAŞKANLIĞINDA GELECEKLER

Deutsche Welle'nin haberine göre ziyaret, Gezi olayları sırasında Türkiye'de aktif faaliyetler yürüten, Federal Meclis Başkan Yardımcısı Yeşiller Partisi milletvekili Claudia Roth başkanlığında bir heyet tarafından gerçekleşecek.

İKTİDAR VE MUHALEFET İLE STK'LAR İLE GÖRÜŞMEK İSTİYORLAR

Roth ile beraberindeki heyetin, temasları kapsamında iktidar ve muhalefet partilerinden siyasetçilerle, ayrıca sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileriyle görüşmek istedikleri kaydedildi. Alman milletvekilleri, ziyaretleri sırasında muhataplarıyla ikili ilişkilerinde yaşanan sorunları, çözüm yollarını, demokrasi ve insan hakları konularını tartışmayı, ayrıca siyasi diyaloğu geliştirme imkanlarını ele almayı hedefliyor.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU "GÜLE GÜLE" DEMİŞTİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın İncirlik Askeri Hava Üssü'ne alternatifleri değerlendirdikleri açıklamasına yönelik olarak, "Ayrılmak isterlerse güle güle deriz" ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 232
  • muzaffer el daima 6 yıl önce Şikayet Et
    alman derneklerinin bölücü faaliyet etkisi bozuldu. şimdi stk felan yeni hamleler..sünepe gely gene
    Cevapla
  • Mehmet Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Claudia Roth'a ülkeye giriş izni kesinlikle verilmemeli. Bu kadın pkk yöneticisidir. Ya girişte tutuklanmalı ya da giriş yasağı olduğunu bildirip geldiği ülkeye geri postalanmalı. Bizim bildiğimizden fazlasını devletimiz eminim biliyordur. Bu teröristi ülkeye sokmayın muhatap almayın zaten işi güzü bırakmış tüm gündemi Türkiye özellikle doğusu ve konuşma ağzı dağ kadrosundan farksızdır.
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Gezinin yildönümüde yaklasmisken bu ziyaretin bu zamana denk getirilmesi cok manidar. Almanlarin Referandum sürecinde Bakanlarinimiza getirdigi Konusmayasaklarini unutmayalim lütfen!!! Türkiyede vatanini gercekten seven Politikaci, Siyasetci, Devletadami kalmadi mi? Bu Terör destekcisi sözde Politikacilarin Türkiyeye girip yeni sokak olaylarinin isaret fisegini ateslemesine izin verilecek mi?
    Cevapla
  • Okuyucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların derdi kapatılan Alman Vakıfları.
    Cevapla
  • asker 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaç vakıfları var. Hangi vakıfları kapatıldı. Vakıf adını verebilirmiziniz
    Cevapla
  • adem çelikbilek 6 yıl önce Şikayet Et
    iktidar partisinden biriylen görüşemezler. görüşmemeleri lazım... onlar zaten bölücülere ve chp ye yakınlar onlarlan görüşşsün dönsünler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz