Mısır'ın 'Vandallar'ı böyle finanse ediliyor

Mısır'da Cumhurbaşkanı Mursi'nin darbeyle görevden alınmasının ardından yeniden gündeme gelen Mısır'ın 'Vandallar'ı olarak bilinen 'Baltacılar'a finans sağlayan kişi kameralara yakalandı.

Mısır'ın 'Vandallar'ı böyle finanse ediliyor
Mısır'ın 'Vandallar'ı böyle finanse ediliyor
GİRİŞ 07.07.2013 23:12 GÜNCELLEME 08.07.2013 10:58
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Mehmet Küçükkahveci'nin haberi;

Mısır'daki Mursi'yi destekleyen göstericilere yönelik saldırılar, Hürriyet ve Adalet Partisi, Vasat Partisi ve Müslüman Kardeşler'in genel merkez ve ofislerinin yakılması ve son olarak darbe sonrası Mursi'ye destek için toplanan kalabalığa saldırmasıyla yeniden gündeme gelen "Baltacılar" tıpkı Gezi olaylarında olduğu gibi bazı güçler tarafınfan finanse ediliyor. Bu görüntüler, Taksim'deki Gezi olaylarında para karşılığında ortalığı karıştıran grubu akıllara getirdi.

Lüks araçla gelen bir kişi, etrafına topladığı "Baltacılar"a Mursi yandaşlarına saldırması için deste deste para veriyor.

BUNLAR DA MISIR'IN KİRALIK EŞKİYALARI

16 ila 35 arasındaki yaş gruplarının oluşturduğu "Baltacılar" çoğunlukla varoşlarda yaşıyorlar ve işsiz. "Baltacılar'ın" büyük bir bölümünün ailelerinin bulunmadığı ve yarıya yakın kısmının evsiz oldukları biliniyor.

Baltacıların ayrıca birçok soygun, gasp, yağma ve tecavüz olayına karıştıkları belirlenmişti.

İşte o görüntüler;

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • Dogukan Batuhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Vaybe Baltaci Cocuklara Bak. Nasil hemende baltaci olduklarini anladiniz,helal olsun size.Sizlerin polis akademisinde egitim vermesi lazim
    Cevapla
  • ZİVER YENİLMEZ 10 yıl önce Şikayet Et
    DİKKAT ÇEKEN NOKTA. Dikkat çeken nokta paraları çıkardığı arabanın arka camında WANTED (aranıyor) yazıyor .. tamda kendilerindeki karanlık gücü anlatmışlar...
    Cevapla
  • arthur 10 yıl önce Şikayet Et
    Teori değil Gerçek!. Erdoğanın Türkiyesi özellikle son 5 yıldır İslam aleminde deprem etkisi yaptı. Yıllardır ABD ye bağlı diktatörlüklerin sultasında inleyen müslümanlar uyanmaya başladı. Eğer ABD buna müdahale etmezse bu işin sonu kesin olarak bir İSLAM BİRLİĞİNE doğru gidiyordu. Tıpkı AB gibi bir İSLAM BİRLİĞİ mukadderdi. Bu ise batının bütün menfaatlerini altüst edecek bir durumdur. Çünkü batının ve hatta tüm dünyanın enerji ihtiyacını yüzde 80 ni ortadoğuda. Erdoğan bu alemin ilk lideri olacaktı doğal olarak. Şimdi Türkiye ve bütün ortadoğuda ERDOĞAN'a karşı bir OPERASYON yürütülüyor. Müslümanlar bir an önce zihinlerini temizlemeli ve asgari müştereklerinde buluşmalıdır.
    Cevapla
  • ŞAHİN ÖLÇEN 10 yıl önce Şikayet Et
    hedef, senaryo, oynanan oyunlar, karanlık iç ve dış güçler herşey aynı, sadece ülkeler ve 'ordu'dakiler farklı. türkiyenin chp'sinin gezideki kirli oyunlarının kopyasını, şimdi mısırın chplileri oynamakta. senayro aynı, hedef, amaç aynı, zihniyet aynı, buradaki 'baltacılarla' oradaki 'baltacılar' bile aynı sadece ülkeler ve komutanlar farklı. karşılaştırma yaparsak; mısırdaki ordunun başını 'sinsi'nin çektiği satılmış bazı komutanların amerika, israil ve ingilterenin emirlerine tam itaat edip eksiksiz yerine getirdiği görülürken, ülkemizde ise önceki farklı imajını yenileyip, şimdiki yepyeni bir zihniyet ve imaja bürünen şerefli şanlı ordumuz karanlık ve kötü odakların provakasyonuna, gazına gelmeyip; sadece kendi hükümetinin, kendi başbakanının, cumhurbaşkanının söylemlerini dikkate almaktadır.
    Cevapla
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    siyonist. her iki olayın mimarları aynı taksim i de yahudi siyonistler başta israil mısırıda yahudi siyonistler ülkemizde de aynı oyun muhalefetın desteğiyle denendı ama başarılı olamadılar mısırda başardılar bu zihniyet halkı duşunmez katliam da yapar ,bunlar için musluman halkın değeri yoktur .insanların giyimine gorede yorum yapmayalım sıcak yorelerde serın tutmak için yun ceket giyerler yazın erzuruma gidenler insanların yun ceket giydiklerını gorur hakiki yun kışın sıcak yazın serın tutar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Kassam’ın İsrail’e karşı yeni stratejisi! Hepsini tek tek yayınladılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a mesaj: Türkiye olmadan başarılı olmak güç!