Rus savaş uçağından ABD gemisine taciz

Amerikalı askeri yetkili: Rus savaş uçağı, Karadeniz'de 90 dakikadan uzun süre Amerikan savaş gemisinin yakınından uçuş yaptı.

Rus savaş uçağından ABD gemisine taciz
Rus savaş uçağından ABD gemisine taciz
GİRİŞ 14.04.2014 22:42 GÜNCELLEME 15.04.2014 00:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Karadeniz'in uluslararası sularında bir Rus savaş  uçağının, ABD savaş gemisini 90 dakikadan uzun süre taciz ettiği ileri sürüldü.

Amerikalı bir askeri yetkili, Rus savaş uçağının, cumartesi günü  Karadeniz'de 90 dakikadan uzun süre Amerikan savaş gemisinin yakınından uçuş  yaptığını iddia etti.

Adının açıklanmasını istemeyen Amerikalı askeri yetkili, cumartesi  günü Rus savaş uçağının, USS Donald Cook destroyerine 900 metre mesafede, deniz  seviyesinden 150 metre yükseklikte uçuş yaptığını bildirdi.
Yetkili, Rus uçağının yakın uçuşu üzerine gemi komutanlarının telsiz  uyarıları yaptığını, öte yandan herhangi bir olay yaşanmadığını ifade etti.

Romanya'nın doğusunda uluslararası sularda görev yapan USS Donald  Cook, Rusya'nın Kırım'ı ilhakı ve Ukrayna'da süregelen olaylar nedeniyle 10  Nisan'da Karadeniz'de konuşlandırılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Bize dokunmasınlarda, isterlerse birbirlerini yesinler !. lütfen biz bunların dalaşlarına karışmayalım !
    Cevapla
  • bahadır yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    bir ara iran -israil oynaşması vardı...... üretimde talep daralması olmasına rağmen petrol fiyatları artıyordu.iran üretici israil tüccar.yani al gülüm ver gülüm.şimdi de rusyada sıkıntı var.doğal gaz ve petrol üreticisi bir ülke.biraz ortalık hareketlenirse bunu kazanca çevirebilir.ben şahsen bu türden tiyatrolara veya kayıkçı kavgalarına sadece gülüyorum.amerikanın da bu kadar bir katkısı olsun rusyaya.merak etmeyin bu olaydan bir şey çıkmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu