New York Times'a 'FETÖ' ilanı

Hukuk firması Amsterdam & Partners'ın (LLP) sahibi olan Robert Amsterdam, Amerikan New York Times (NYT) gazetesine kitabının tanıtımıyla ilgili bir ilan verdi.

New York Times'a 'FETÖ' ilanı
New York Times'a 'FETÖ' ilanı
GİRİŞ 18.09.2017 23:22 GÜNCELLEME 18.09.2017 23:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün ABD'deki sözleşmeli okullarıyla ilgili "Aldatma İmparatorluğu: Gülen Sözleşmeli Okul Ağı Üzerine Bir Araştırma" adlı kitabı kaleme alan Amsterdam, Amerikan New York Times gazetesine ilan verdi. 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ABD'deki yapılanmasıyla ilgili "Aldatma İmparatorluğu: Gülen Sözleşmeli Okul Ağı Üzerine Bir Araştırma" adlı kitabını yayımlayan Robert Amsterdam, New York Times gazetesine verdiği ilanda, FETÖ'nün ülkedeki okullarından milyonlarca doları "hortumladığını" belirtti.

İlanda, "Charter (sözleşmeli) okullarda sırlara yer yok" başlığı kullanılırken FETÖ'nün ABD'deki sözleşmeli okullarındaki usulsüzlüklere de vurgu yapıldı.

"Fetullah Gülen'in ABD'deki eğitim sistemi üzerinden milyonlarca dolar hortumlamasına izin verildiğinde bunu ödeyenler Amerikalı öğrenciler oluyor" alt başlığına yer verilen ilanda, kitaba "empireofdeceit.com" adlı internet sitesinden ulaşılabileceği belirtilerek FETÖ bağlantılı okullarla ilgili yolsuzluk iddialarına ilişkin yeni bir şikayet hattının telefon numarası paylaşıldı.

243 MİLYON DOLAR HORTUMLANDI

Piyasaya 13 Eylül'de çıkan kitapta, FETÖ'nün ABD'deki sözleşmeli okulları aracılığıyla bugüne kadar yaklaşık 243 milyon dolar "hortumladığı", kamuya açık kaynaklardan yola çıkılarak ortaya konuyor.

Ayrıca bu okullarda görev alan FETÖ mensubu 6 bin 504 öğretmene "H-1B" çalışma vizesi alındığı ancak bu kişilerin ABD'de eğitim vermek için "niteliksiz" olduklarına vurgu yapılıyor.

YORUMLAR 5
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hakla batılın savaşı Rabbimin izniyle hak kazanacak batıl zayi olacak . Amarikan uşakları da başlarını gidip taşlara duvarlara vursunlar. Rabbim devletimize güç kuvvet versin inşallah...
    Cevapla
  • Bumu 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanin kendini temize çıkartma projesidir.
    Cevapla
  • Tttt 6 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın. Daha durrrr.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Türk milletinin İslam coğrafyasının paraları nereye gitti?
    Cevapla
  • Cansu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kim ise daha fetönğn CIA'ya ajan yetiştiren bir proje olduğunu ya bilmiyor ya da mükemmel bir algı çarpıpması var.Yahudilerle kimse aşık atamaz.Kuran ı kerim okuyun da onların ne menem bir zihniyette oldupunu anlayın.Zira kuranı kerimin üçte biri onnların ikiyüzlülüğünü anlatıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler