Rusya'dan zehir zemberek açıklama!

İngiltere Başbakanı Theresa May'in eski Rus casus Sergey Skripal ve kızı Yuliya'nın Salisbury'de sinir gazıyla zehirlenmesi nedeniyle aldığı tedbirlere yanıt veren Rusya Dışişleri Bakanlığı, Londra'nın Moskova'yla cepheleşmeyi seçtiğini vurguladı.

Rusya'dan zehir zemberek açıklama!
Rusya'dan zehir zemberek açıklama!
GİRİŞ 14.03.2018 20:11 GÜNCELLEME 14.03.2018 22:15
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İngiltere’nin eski Rus ajanına karşı yapılan kimyasal saldırıdan Moskova'yı sorumlu tutmasını "provokasyon" olarak değerlendirdi.

İngiliz hükümetinin 23 Rus diplomatın ülkeden sınır dışı edilmesi de dahil olmak üzere bir dizi aldığı tedbirlerin düşmanca olduğunu belirterek sert tepki gösterdi. 

İngiltere Başbakanı Theresa May'in eski Rus casus Sergey Skripal ve kızı Yuliya'nın Salisbury'de sinir gazıyla zehirlenmesi nedeniyle Rusya'ya karşı aldığı tedbirlere Rusya Dışişleri Bakanlığından yanıt geldi. 

Rusya Dışişleri tarafından yapılan açıklamada, İngiltere Başbakanı Theresa May’in, Skripal ve kızının zehirlenmesinde Rusya’nın rol oynadığı iddialarını bahane ederek aldığı “cezalandırma“ önlemlerinin eşi benzeri görülmemiş, iki ülke arasındaki normal diyalogu baltalayan açık bir provokasyon olarak nitelendirildi. 

İngiliz hükümetinin 23 Rus diplomatın ülkeden sınır dışı edilmesi de dahil olmak üzere bir dizi düşmanca tedbir almasını ikili ilişkileri kızıştıran kabul edilemez ve yakışıksız eylemler olduğunu ifade eden Rus Dışişleri Bakanlığı, "Londra, soruşturmayı tamamlamak ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'ndekiler de dahil uluslararası formatları uygulamak yerine Rusya ile cepheleşmeyi tercih etti" açıklamasını yaptı. 

YORUMLAR 21
  • eray akalın 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en iyi istihbaratı rus ve pers istihabaratıdır.Mossad bu ikisinden sonra gelir.
    Cevapla
  • Hayrettin 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayrettin ingilizler bu açıklamayla neyi elde edecek empati yapalım Kullanılan sinir gazını rusya ya patentliyor. Bundan sonraki mercekler Rusya üzerine olacak...kim bilir kuzey irak ta abd ile birlikte olup bu silahları Kullanacaklar.. Armrgedon savaşları hazırlık masa anlaşmaları Müslümanlar türkler amerikayi 2 yil içinde terk etmeli ????
    Cevapla
  • mehmethan 6 yıl önce Şikayet Et
    amerikanin isi ipek yolu projesi nedeniyle rusya ve ingiltereyi dusman edip projeye balta vurmak derdi
    Cevapla
  • yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    türkiyeninde rusyanında ortak düşmanları aynıdır?abd ab ve ingiltere?
    Cevapla
  • Ah Mak 6 yıl önce Şikayet Et
    Rus istihbaratı, Rus devletine ait olduğu bilinen bir zehiri kullanarak suikast düzenleyecek kadar ahmak değildir heralde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?