AB'den uyarı: Türkiye karşısında hiç şansınız yok!

Ekonomik kriz içinde çırpınan Yunanistan'a AB basınından önemli bir uyarı geldi. Alman Frankfurter Rundschau Gazetesi, Yunanistan'ın Türkiye karşısında hiç şansının olmadığını, Türkiye'nin Ege'de bir savaşa hazır olduğunu belirtti.

AB'den uyarı: Türkiye karşısında hiç şansınız yok!
AB'den uyarı: Türkiye karşısında hiç şansınız yok!
GİRİŞ 07.04.2018 11:15 GÜNCELLEME 07.04.2018 11:15
Bu Habere 152 Yorum Yapılmış

Alman Frankfurter Rundschau gazetesi Türk-Yunan ilişkilerindeki gerilimin tehlikeli bir şekilde arttığından söz ederken, bu durumun Ege'de ''istenmeyen bir kazaya'' yol açabileceğine dikkat çekti.

''Ege'de ateşle oyun'' başlıklı haberde Yunan Savunma Bakanı'nın son açıklamaları ve iki Yunan askerinin Edirne'de tutuklu bulunmasıyla gerilen Atina-Ankara ilişkilerinin dibe doğru ilerlediği vurgulandı.

 

 

AVRUPA'DAN ATİNA'YA UYARI

Avrupalı diplomatlar Atina'yı istenmeyen bir kaza konusunda uyarırken savaşın eşiğinden dönülen 1996 yılındaki Kardak krizi de hatırlatıldı.

'TÜRKİYE İLE YARIŞA GİRMEK ÜLKEYİ BATIRIR"

Çatışma kıvılcımının Ege üzerinde sıkça yaşanan it dalaşından çıkabileceğini yazan Alman gazetesi, ''Türkiye ile silah yarışına girmek Yunanistan'ın ihtiyaç duyabileceği en son şey. Çünkü savunma harcamaları, ülkenin yavaş yavaş kendine gelmeye başladığı mali krizin sebeplerinden biri sayılıyor.'' diye yazdı. 

"TÜRKİYE SAVAŞA HAZIR"

Ege ve Akdeniz'deki paylaşılamayan petrol ve doğal gaz yatakları ile Yunanistan'ın teröristlere ve FETÖ üyelerine sahip çıkmasından dolayı Türkiye'nin savaşa hazır olduğu da belirtildi.

YORUMLAR 152
  • MÜSLÜMAN TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    EY KOMİK Yunanistan! DİKKAT ET BİR GECE ANSIZIN O TOPRAKLARIN TAMAMINI ALIRIZ! ZATEN YUNANİSTAN ESKİ TOPRAKLARIMIZ BİZLERİ ÇILDIRTMAYIN ALAYINIZI PİŞMAN EDERİZ !!!
    Cevapla
  • alon 6 yıl önce Şikayet Et
    sizi yiyeceğiz.
    Cevapla
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan kendi akliyla bunu goremiyorsa dukkani kapatsin, biz devren almaya talip oluruz alicisi yoksa.
    Cevapla
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Ab,bu kadar aptalmi,öyle ise yunana,alman ve fransiz bankalari ,silah almalari için geriye ödenemeyecek kredileri verdiler!ulan,allah hepinizin belasini versin!boynunda istavroz taşiyan,bilsinki hristiyan alemi birbirlerine yardim eder.islam alemininde bundan ders almasi gerekir.
    Cevapla
  • vatan sevdalı 6 yıl önce Şikayet Et
    türkiye sabrediyor komşudur diye yunanistan açkarnınıdoyuramıyor avrupanın şımarık çocuğu rolunu oynuyor aynı rolu 1921 oynmak istemişti ama bu türk milletinin külleri ile denize döküldüklerini birdaha hatırlasalar yunanlıların yararına olacaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…